ΣΤΙΒΟΣ

38ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα: Πρώτος ο Μίλτος Τεντόγλου με 8.26 μ.

Δεύτερος ο Νίκος Σταματονικολός (ΓΣ Ηλιούπολης) με 7.49 και τρίτος ο Θεόδωρος Σκούρος (Αθηναϊκός Όμιλος Αθλητισμού) με 7.40 μ. στο μήκος.
38ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα: Πρώτος ο Μίλτος Τεντόγλου με 8.26 μ.

38ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα: Πρώτος ο Μίλτος Τεντόγλου (ΓΣ Κηφισιάς) με 8.26, δεύτερος ο Νίκος Σταματονικολός (ΓΣ Ηλιούπολης) με 7.49 και τρίτος ο Θεόδωρος Σκούρος (Αθηναϊκός Όμιλος Αθλητισμού) με 7.40 μ. στο μήκος.


Πηγή stivostime.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «38ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα: Πρώτος ο Μίλτος Τεντόγλου με 8.26 μ.», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.