ΣΤΙΒΟΣ

Αναστασία Βοκοτοπούλου: Κορυφαία επίδοση στην Ευρώπη από την Βοκοτοπούλου στο τριπλούν

Η κορυφαία Ευρωπαία της ηλικίας της (Γυναίκα Κ20) για το 2023.
Αναστασία Βοκοτοπούλου: Κορυφαία επίδοση στην Ευρώπη από την Βοκοτοπούλου στο τριπλούν

Αναστασία Βοκοτοπούλου: Κορυφαία επίδοση στην Ευρώπη από την Βοκοτοπούλου στο τριπλούν με 13,34 μ. (0,6), στη διάρκεια του 3ου Αλεξανδρινού μίτινγκ.

Η κορυφαία Ευρωπαία της ηλικίας της (Γυναίκα Κ20) για το 2023 έγινε η αθλήτρια του Παναγιώτη Μπαλταδούρου η οποία πέτυχε και μεγάλο ατομικό ρεκόρ (είχε 12,70 μ.).

Η Αναστασία Βοκοτοπούλου έδειξε πως στη διοργάνωση της Ιερουσαλήμ θα είναι σε θέση να διεκδικήσει μια θέση ψηλά στην κατάταξη.

Αναστασία Βοκοτοπούλου: Κορυφαία επίδοση στην Ευρώπη από την Βοκοτοπούλο στο τριπλούν

Η 19χρονη αθλήτρια έδειξε σταθερότητα σε μεγάλες προσπάθειες, αφού είχε ακόμη άλματα στα 12,47 μ., 12,87 μ., 12,73 μ., 12,92 μ. και 13,16 μέτρα. Η ανερχόμενη αθλήτρια σημείωσε την τρίτη επίδοση στον κόσμο.

Τη δεύτερη θέση στο αγώνισμα κατέλαβε η επίσης 19χρονη Αλεξάντρα Μίτροβιτς με 13,10 (-2,0), αθλήτρια που επίσης έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Κ20.

Η Σωτηρία Ράπτη μπορεί να μη πήγε όσο μακριά θα ήθελε καθώς είχε καλύτερο άλμα στα 12,97 μ. (1,5), ωστόσο πέτυχε το στόχο της, αφού σημείωσε επίδοση ΄καλύτερη από το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23.

Πηγή stivostime.gr

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.