ΣΤΙΒΟΣ

Ανετη πρόκριση του Μουζενίδη

Τις διαθέσεις του για τον απογευματινό τελικό της σφαιροβολίας έδειξε ο Οδυσσέας Μουζενίδης, που άνοιξε για τα ελληνικά χρώματα την αυλαία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Κ20 στο Τάμπερε. Ο πρωταθλητής μας σημείωσε στην πρώτη του βολή 20,36 μ. και έπιασε άνετα το όριο (19,60 μ.)Ο Μουζενίδης σημείωσε την δεύτερη επίδοση στο πρώτο προκριματικό γκρούπ, πίσω από...

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Τις διαθέσεις του για τον απογευματινό τελικό της σφαιροβολίας έδειξε ο Οδυσσέας Μουζενίδης, που άνοιξε για τα ελληνικά χρώματα την αυλαία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Κ20 στο Τάμπερε.

Ο πρωταθλητής μας σημείωσε στην πρώτη του βολή 20,36 μ. και έπιασε άνετα το όριο (19,60 μ.)Ο Μουζενίδης σημείωσε την δεύτερη επίδοση στο πρώτο προκριματικό γκρούπ, πίσω από τον Αμερικανό Άντριαν Πιπερι, που πέτυχε 21,41 μ., αρκετά κοντά στο ατομικό του 21,50 μέτρα. Το όριο των 19,60 μ. σημείωσε και ο Λευκορωσος Ντμίτρι Καρπουκ, με 19,66 μ., αθλητής που έχει ατομικό ρεκόρ πάνω από τα 21,00 μ. και θα παίξει ρόλο στον απογευματινό τελικό τον απογευματινό τελικό.

Exit mobile version