ΣΤΙΒΟΣ

Άντρες εναντίον γυναικών στην τρίτη έκδοση του Ultimate Garden Class

Όταν ο Ρενό Λαβιλενί ανακοίνωνε την ιδέα – επιθυμία του, να γίνει ένας διαδικτυακός αγώνας άλμα επί κοντώ «κήπου» ανάμεσα στους τρεις καλύτερους επικοντιστές του κόσμου (Κέντριξ, Λαβιλενί, Ντουπλάντις), κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι αυτό το εγχείρημα θα ήταν τόσο επιτυχημένο φτάνοντας παράλληλα τόσο μακριά. Να όμως που συνέβη. Μετά της δύο προηγούμενες...

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου
Συντάκτης: Τάσος Βουγιουκλίδης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Όταν ο Ρενό Λαβιλενί ανακοίνωνε την ιδέα – επιθυμία του, να γίνει ένας διαδικτυακός αγώνας άλμα επί κοντώ «κήπου» ανάμεσα στους τρεις καλύτερους επικοντιστές του κόσμου (Κέντριξ, Λαβιλενί, Ντουπλάντις), κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι αυτό το εγχείρημα θα ήταν τόσο επιτυχημένο φτάνοντας παράλληλα τόσο μακριά. Να όμως που συνέβη.

Μετά της δύο προηγούμενες απόλυτα επιτυχημένες εκδοχές του Ultimate Garden Class(ένας αγώνας ανδρών και ένας αγώνας γυναικών), τώρα, όλα είναι έτοιμα για να διεξαχθεί ο πολυπόθητος διαδικτυακός αγώνας άλμα επί κοντώ ανάμεσα στον νικητή του αγώνα των ανδρών, Μόντο Ντουμπλάντι και την νικήτρια των αγώνα των γυναικών Κατερίνα Στεφανίδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τζέσε Όουενς: Σαν σήμερα ο θρύλος του στίβου εξοργίζει τον Χίτλερ!

Εδώ, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ρενό Λαβιλενί ο οποίος ισοβάθμησε με τον Ντουπλάντις στην πρώτη θέση της μάχης των ανδρών, αποφάσισε να απέχει από τον ενδεχόμενο αγώνα Ανδρών- Γυναικών και αιτία αυτού, είναι ένας μικρο τραυματισμός και κάποιες ενοχλήσεις που αντιμετωπίζει.

Την ιδέα να διεξαχθεί μια μάχη ανδρών-γυναικών για να αναδειχθεί ο απόλυτος κυρίαρχος της μάχης του… κήπου την εξέφρασε μετά το τέλος του αγώνα των γυναικών ένας… τρίτος. Ο λόγος φυσικά, για τον Αμερικανό πρώην δεκαθλητή Άστον Ίτον (δύο φορές Oλυμπιονίκης στο Λονδίνο 2012 και το Ρίο 2016), δυο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ανοικτού στίβου (2013 Μόσχα και 2015 Νταεγού) και τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής κλειστού στίβου(2012 Κωνσταντινούπολη, 2014 Σόποτ και 2016 Πόρτλαντ).

Την ιδέα αυτή, φυσικά και βρήκαν εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ανταποκρινόμενοι αμέσως τόσο ο Μόντο Ντουπλάντις όσο και η Ελληνίδα πρωταθλήτρια Κατερίνα Στεφανίδη.

Τέλος, δεν έχει δημοσιοποιηθεί ακόμα το πότε θα γίνει αυτός ο αγώνας αλλά ούτε και το που τοποθετηθεί ο πήχης.

Exit mobile version