ΣΤΙΒΟΣ

Χανιά: Σταθερή η Σπυριδούλα Καρύδη 14,00μ. στο τριπλούν (δηλώσεις)

Η Σπυριδούλα Καρύδη ήταν η νικήτρια στο τριπλούν με άλμα στα 14,00μ. στο αγώνισμα που ολοκλήρωσε τα φετινά "Βενιζέλεια-Χανιά".
Χανιά: Σταθερή η Σπυριδούλα Καρύδη 14,00μ. στο τριπλούν (δηλώσεις)

Αποστολή Χανιά: Τόλης Λελεκίδης

Η Σπυριδούλα Καρύδη ήταν η νικήτρια στο τριπλούν με άλμα στα 14,00μ. στο αγώνισμα που ολοκλήρωσε τα φετινά “Βενιζέλεια-Χανιά”.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έδειξε σταθερότητα και είχε δύο προσπάθειες στα 14 μέτρα. Η άλτρια του Γιώργου Πομάσκι έδειξε σε καλή κατάσταση και συνεχίζει τους αγώνες της. Την προσεχή Τετάρτη 2 Ιουνίου θα αγωνιστεί στην Ιταλία, στο διεθνές μίτινγκ στη Φλωρεντία και στη συνέχεια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α-Γ το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στην Πάτρα. Θα επιχειρήσει στους αγώνες της να βελτιώσει το ατομικό της ρεκόρ. Στον αγώνα επέλεξε να πάει πιο συντηρητικά και έκανε τέσσερις προσπάθειες και σταμάτησε. Τα άλματά της κατά σειρά ήταν: 13,84μ., 14,00μ. (+0,3), 14,00μ. (+0,0), 13,61μ.

“Το δεύτερο άλμα ήταν πολύ καλό, αλλά όπως στην Καλλιθέα, δεν βγήκε το τρίτο βήμα με αποτέλεσμα να προσγειωθώ άτσαλα. Είμαι ευχαριστημένη και πιστεύω ο προπονητής μου (σ.σ. Γιώργος Πομάσκι). Πιστεύω μπορώ να κάνω καλύτερη επίδοση και γιατί όχι το όριο (14,32μ.) για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο. Έχω μπροστά μου σερί αγώνων”, δήλωσε μετά τον αγώνα της η Σπυριδούλα Καρύδη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χανιά: Σταθερή η Σπυριδούλα Καρύδη 14,00μ. στο τριπλούν (δηλώσεις)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τόλης Λελεκίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.