ΣΤΙΒΟΣ

Ενδιαφέρον του Μπέου για τον στίβο

Ο Δήμαρχος Βόλου επικοινώνησε με τον πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ
Ενδιαφέρον του Μπέου για τον στίβο

Η χθεσινή ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ για το Πανθεσσαλικό στάδιο, το οποίο θα περάσει πλέον στα χέρια των αθλητών και της ομοσπονδίας, φαίνεται πως δραστηριοποίησε και τις τοπικές Αρχές του Βόλου. Αρχικά ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, επικοινώνησε με τον πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ, Κώστα Παναγόπουλο, στον οποίο δεσμεύτηκε για την αγορά του κλωβού σφυροβολίας, με τον Αχιλλέα Μπέο σήμερα το πρωί να τηλεφωνεί με τη σειρά του στον κ. Παναγόπουλο.

Ο Δήμαρχος του Βόλου τόνισε στον Παναγόπουλο πως θέλει ο Δήμος να συμμετέχει στην βοήθεια λειτουργίας του Πανθεσσαλικού, με τον πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ να του προτείνει να αναλάβει την αγορά οργάνων των ρίψεων, κάτι στο οποίο ο Μπέος συμφώνησε. Μάλιστα, ο Δήμαρχος της πόλης του Βόλου τόνισε πως αν υπάρχει πρόθεση να αναλάβει κάποια μεγάλη διοργάνωση ο ΣΕΓΑΣ και θέλει να την φιλοξενήσει στο Πανθεσσαλικό, ο Δήμος θα συνεργαστεί μαζί τους.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ενδιαφέρον του Μπέου για τον στίβο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.