ΣΤΙΒΟΣ

Η Αναστασία Μαρινάκου ετοιμάζεται για το Πανελλήνιο σε ανώμαλο έδαφος

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 31 Οκτωβρίου στην Πηγή Τρικάλων.

Η Αναστασία Μαρινάκου, μετά από δύο εβδομάδες προετοιμασίας στην Κύπρο, επέστρεψε στη βάση της και ετοιμάζεται για το Πανελλήνιο Ανωμάλου.
Συντάκτης: Τόλης Λελεκίδης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η Αναστασία Μαρινάκου, μετά από δύο εβδομάδες προετοιμασίας στην Κύπρο, επέστρεψε στη βάση της και ετοιμάζεται για το Πανελλήνιο Ανωμάλου.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έκανε προπονήσεις στο ΓΣΠ στη Λευκωσία και είχε την ευκαιρία να βγάλει κομμάτια δίπλα τόσο στον Έλληνα πρωταθλητή του μαραθωνίου Κώστα Γκελαούζο, αλλά και τον Κύπριο πρωταθλητή των αποστάσεων και των στιπλ, Νικόλα Φράγκου.

Τώρα η αθλήτρια του Σταύρου Καρρέ έχει επιστρέψει στη βάση της και συνεχίζει την προετοιμασία της με πρώτο μεγάλο στόχο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου που θα διεξαχθεί στις 31 Οκτωβρίου στην Πηγή Τρικάλων.

«Η προετοιμασία πήγε καλά. Είχα ένα πρόβλημα με τα πόδια μου και ίσως με επηρέασε ο κορωνοϊός που είχα περάσει, αλλά σταθεροποιήθηκα γρήγορα και βγήκε όγκος προπόνησης. Ήταν και η πρώτη φορά από τον Σεπτέμβριο που βγήκε τέτοια προπόνηση, χωρίς προβλήματα. Το προσεχές Σαββατοκύριακο θα πάρω μέρος στα 5χλμ. στις Σπέτσες, που είναι ένα καλό τεστ για μένα και μετά στα τέλη του μήνα είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου. Αν με βοηθήσει ο αγώνας και δω πως μου βγαίνει και το συζητήσω και με τον προπονητή μου, ίσως να προετοιμαστώ για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου. Από εκεί και πέρα πάντα ο πρώτος στόχος στη νέα σεζόν είναι να τρέξω καλά στον κλειστό κυρίως, στα 3.000μ., αλλά και στα 1.500μ.», δήλωσε στο Sportime η Αναστασία Μαρινάκου.

Ν’ αναφέρουμε ότι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 6 Δεκεμβρίου στο Δουβλίνο.

 

Exit mobile version