Η άλτρια του ύψους Δέσποινα Μαλταμπέ έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν, με πρώτο στόχο τους αγώνες του κλειστού στίβου.

Η Δέσποινα Μαλταμπέ έκλεισε τη σεζόν με καλύτερη επίδοση 1,83μ., που είναι και το ατομικό της ρεκόρ.

Η άλτρια του ύψους Δέσποινα Μαλταμπέ έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν, με πρώτο στόχο τους αγώνες του κλειστού στίβου.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έκλεισε τη φετινή χρονιά  με καλύτερη επίδοση στο ύψος 1,83μ. που είχε σημειώσει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Στην Πάτρα πήρε την 4η θέση, ενώ η επίδοσή της είναι και το ατομικό της ρεκόρ.

«Η προετοιμασία πάει καλά. Η προετοιμασία γίνεται μεταξύ Φιλοθέης και ΟΑΚΑ. Ο πρώτος στόχος είναι η χειμερινή περίοδος και να πετύχω ένα ρεκόρ στον κλειστό», δηλώνει στο Sportime η 22χρονη άλτρια.

Η αθλήτρια του ΑΕ Μεσογείων Αμεινίας έχει ατομικό ρεκόρ στον κλειστό 1,80μ., από πέρσι στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο ΣΕΦ.

«Φέτος είναι η πρώτη μου χρονιά στην κατηγορία γυναικών. Οπότε ο πρώτος στόχος είναι η βελτίωση, να έχω μεγαλύτερα άλματα. Έτσι, ο ίδιος στόχος είναι και οι ανοιχτός. Από εκεί και πέρα θα κυνηγήσω μια μεγάλη διοργάνωση όσο μπορώ», κατέληξε η άλτρια που γυμνάζεται με τον Γιάννη Κουτσογιανόπουλο. Μαζί είναι και η πρωταθλήτρια του ύψους Ιωάννα Ζάκκα. «Είναι πολύ σημαντικό ότι κάνω κοινές προπονήσεις με την Ιωάννα. Η εμπειρία της κυρίως, με βοηθάει πολύ».

Η Δέσποινα Μαλταμπέ είχε μετάσχει και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 που είχε διεξαχθεί στο Ταλίν. Πέρασε στον τελικό, όπου κατέλαβε την 9η θέση.

 

Διαβαστε ΕΔΩ τα παντα για τον Στιβο