ΣΤΙΒΟΣ

Η Σοφία Σακοράφα έκλεισε στόματα στη Γενική Συνέλευση του ΣΕΓΑΣ!

Η Σοφία Σακοράφα κρατούσε την καλύτερή της παρουσία για τον έναν χρόνο παρουσίας της στην προεδρία του ΣΕΓΑΣ. Έκλεισε πολλά στόματα, ενώ είδε την Κελεσίδου να παίρνει ψήφο εμπιστοσύνης ως εκπρόσωπος στην ΕΟΕ.

Η Σοφία Σακοράφα κρατούσε την καλύτερή της παρουσία για τον έναν χρόνο παρουσίας της στην προεδρία του ΣΕΓΑΣ. Κέρδισε πόντους στη Γ.Σ.
Η Σοφία Σακοράφα κρατούσε την καλύτερή της παρουσία για τον έναν χρόνο παρουσίας της στην προεδρία του ΣΕΓΑΣ. Κέρδισε πόντους στη Γ.Σ.
Συντάκτης: Γεράσιμος Μανωλίδης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Η Σοφία Σακοράφα κρατούσε την καλύτερή της παρουσία για τον έναν χρόνο παρουσίας της στην προεδρία του ΣΕΓΑΣ. Στη Γενική Συνέλευση της ομοσπονδίας νικητής, όπως το περιμέναμε, ήταν ο στίβος.

Η πρόεδρος έκανε άπαντες να αντιληφθούν για ποιο λόγο όλες οι αντιπολιτευτικές φωνές φοβόντουσαν τη δια ζώσης Γ.Σ. Είπε λίγα καλά και πολλά ενδιαφέροντα. Η αυτοπεποίθησή της και η βεβαιότητα πέραν πάσης αμφιβολίας για το ποιος έχει τον έλεγχο της ομοσπονδίας έκοψαν τον βήχα μια και καλή.

Στην Γενική Συνέλευση είχαμε και την ψηφοφορία για τον εκπρόσωπο του ΣΕΓΑΣ στην ΕΟΕ. Η Τασούλα Κελεσίδου πήρε ψήφο εμπιστοσύνης από τα σωματεία. Η εκλογή της αποτελεί ένα γερό χαστούκι για την Αναγέννηση και τον Βασίλη Οικονόμου.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Stivostime.

Exit mobile version