ΣΤΙΒΟΣ

Καλή επιστροφή στην αγωνιστική δράση ο Ρενό Λαβιλενί

Ο Ρενό Λαβιλενί, επέστρεψε στην αγωνιστική δράση δύο μήνες μετά τον σπάσιμο του αντίχειρα του. Σε μίτινγκ στην Γαλλία,  έκανε πολύ καλό αγώνα. Ο Ρενό Λαβιλενί στο μίτινγκ Πιέρ Μπενίτε κατάφερε να κερδίσει τον αγώνα, με μια αρκετά καλή επίδοση. Αν αναλογιστεί κανείς το διάστημα όπου έμεινε εκτός αγώνων και προπονήσεων. Ο Γάλλος μεταλλιούχος στις...
Καλή επιστροφή στην αγωνιστική δράση ο Ρενό Λαβιλενί

Ο Ρενό Λαβιλενί, επέστρεψε στην αγωνιστική δράση δύο μήνες μετά τον σπάσιμο του αντίχειρα του. Σε μίτινγκ στην Γαλλία,  έκανε πολύ καλό αγώνα.

Ο Ρενό Λαβιλενί στο μίτινγκ Πιέρ Μπενίτε κατάφερε να κερδίσει τον αγώνα, με μια αρκετά καλή επίδοση. Αν αναλογιστεί κανείς το διάστημα όπου έμεινε εκτός αγώνων και προπονήσεων. Ο Γάλλος μεταλλιούχος στις δύο τελευταίες ολυμπιάδες(χρυσό στο Λονδίνο το 2012, Αργυρό στο Ριο το 2016), είχε καλύτερο άλμα στα 5.71. Ενώ, είχε καλές προσπάθειες και στο 5.81, το οποίο όμως δεν το πέρασε.

Να σημειωθεί πως ο αγώνας διεξήχθη σε δρόμο ενώ,  υπό κανονικές συνθήκες, ήταν να γίνει την Παρασκευή όμως, οι αθλητές λόγω των πολύ κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν,  αποφάσισαν να μην ρισκάρουν κάποιο τραυματισμό και έτσι δεν αγωνίστηκαν. Παρόλα αυτά, οι διοργανωτές τους έπεισαν πως οι συνθήκες την επόμενη μέρα ήταν πολύ καλύτερες. Και έτσι ο αγώνας έγινε το Σάββατο.

Ο χθεσινός αγώνας, αποτέλεσε ουσιαστικά προθέρμανση για να βρει ο  Γάλλος πρωταθλητής και πάλι τον ρυθμό του και να μπει σε  διαδικασία αγώνων. Εν’ όψη βέβαια των επερχόμενων αγώνων τόσο σε Ντάιαμοντ Λιγκ, όσο και σε Continental Tour.

Το πρόγραμμα αγώνων του 34χρνου πλέον Ρενό Λαβιλενί έχει ως εξής: Στις 2 Σεπτεμβρίου θα μεταβεί στην Λωζάνη για να συμμετέχει στο Street Event. Τέσσερις μέρες μετά στις 6 Σεπτεμβρίου, θα αγωνιστεί στο Χορζόφ. Στις 8 Σεπτεμβρίου θα πάει στο πολυδιαφημισμένο Gold μίτινγκ  του Continental Tour.  Στην τρίτη  μεγαλύτερη πόλη της Τσεχίας, το Ostrava Golden Spike.  Στις 12 Σεπτεμβρίου, το πρόγραμμα του Λαβιλενί λέει πως θα αγωνιστεί σε μίτινγκ στην ιστορική παραποτάμια  πόλη Άλμπι της νοτιοδυτικής Γαλλίας. Ενώ, ο Γάλλος πρωταθλητής, αναμένεται να ολοκληρώσει την φετινή χρονιά, στο γνωστό Ντάιαμοντ Λιγκ της Ρώμης στις 17 Σεπτεμβρίου.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καλή επιστροφή στην αγωνιστική δράση ο Ρενό Λαβιλενί», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τάσος Βουγιουκλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.