ΣΤΙΒΟΣ

Καλή πρεμιέρα η Δόση με 1.78 στο Ούντινε!

Η Παναγιώτα Δόση, ξεκίνησε σήμερα τους αγώνες της στη χειμερινή περίοδο στην πόλη Ούντινε της Ιταλίας. Με την επίδοση της να αφήνει μια γλυκιά γεύση. Η νεαρή είχε καλύτερη προσπάθεια στα 1,78 μ. στο ύψος και έμεινε στην 10η θέση, αφού στη συνέχεια δεν κατάφερε να υπερβεί το 1,82 μέτρα. Η Δόση θα ταξιδέψει αύριο...

Παναγιώτα Δόση
πρεμιέρα αύριο για την Δόση στο Ούντινε της Ιταλίας!
Συντάκτης: Τάσος Βουγιουκλίδης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Η Παναγιώτα Δόση, ξεκίνησε σήμερα τους αγώνες της στη χειμερινή περίοδο στην πόλη Ούντινε της Ιταλίας. Με την επίδοση της να αφήνει μια γλυκιά γεύση.

Η νεαρή είχε καλύτερη προσπάθεια στα 1,78 μ. στο ύψος και έμεινε στην 10η θέση, αφού στη συνέχεια δεν κατάφερε να υπερβεί το 1,82 μέτρα. Η Δόση θα ταξιδέψει αύριο στην Τσεχία, όπου θα παραμείνει για δέκα ημέρες, προκειμένου να πραγματοποιήσει δύο ακόμη αγώνες (5 και 8/2). Η 21χρονη στις επόμενες εμφανίσεις της θα έχει την ευκαιρία να κυνηγήσει προσπάθειες κοντά στο ατομικό της ρεκόρ. Η Δόση ξεκίνησε τον αγώνα της με επιτυχημένο άλμα στα 1,74 μ., ενώ πέρασε με την πρώτη και το 1,78 μέτρα.

Με το 1.78 η Παναγιώτα Δόση, μπορεί να μην έκανε ίσως την πρεμιέρα που η ίδια θα ήθελε στην χειμερινή σεζόν του 2021, όμως, λαμβάνοντας υπόψιν πως ήταν  ακόμα πρώτος αγώνας, το μόνο σίγουρο είναι πως υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης για την νεαρή Ελληνίδα πρωταθλήτρια του ύψους.

 

Exit mobile version