ΣΤΙΒΟΣ

Κατερίνα Στεφανίδη: Τέταρτη στον κόσμο (vids)

Η Κατερίνα Στεφανίδη, μετά την περσινή της απουσία, επέστρεψε στο Παμπελοποννησιακό στάδιο της Πάτρας και με την παρουσία της έδωσε διαφορετική λάμψη στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών. Η 29χρονη Ολυμπιονίκης στο επί κοντώ, ήταν η απόλυτη πρωταγωνίστρια του πρωταθλήματος, πραγματοποιώντας τον καλύτερο φετινό της αγώνα. Ξεπέρασε τα 4,83μ., σημειώνοντας ρεκόρ περιόδου και την 4η κορυφαία επίδοση...

Κατερίνα Στεφανίδη: Τέταρτη στον κόσμο (vids)
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η Κατερίνα Στεφανίδη, μετά την περσινή της απουσία, επέστρεψε στο Παμπελοποννησιακό στάδιο της Πάτρας και με την παρουσία της έδωσε διαφορετική λάμψη στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών.

Η 29χρονη Ολυμπιονίκης στο επί κοντώ, ήταν η απόλυτη πρωταγωνίστρια του πρωταθλήματος, πραγματοποιώντας τον καλύτερο φετινό της αγώνα. Ξεπέρασε τα 4,83μ., σημειώνοντας ρεκόρ περιόδου και την 4η κορυφαία επίδοση στον κόσμο για την τρέχουσα περίοδο.

Μάλιστα, η Κατερίνα Στεφανίδη προσπάθησε να ξεπεράσει τα 4,92μ, και να πετύχει απόλυτο εθνικό ρεκόρ χωρίς επιτυχία. Η Ελένη Πόλακ ήταν δεύτερη με 4,41μ., ενώ η μικρή Στεφανίδη, η 24χρονη Γεωργία με 4.16μ. έφθασε σε ατομικό ρεκόρ.

 

Exit mobile version