ΣΤΙΒΟΣ

Κορυφαία αθλήτρια του 2021 η Ελέιν Τόμπσον- Χέρα

Η Ελέιν Τόμσον- Χέρα αναδείχθηκε αθλήτρια της χρονιάς στη διάρκεια της τελετής βραβείων της World Athletics που πραγματοποιήθηκε στο Μονακό. Η Τζαμαϊκανή αθλήτρια ήταν από τις πρωταγωνίστριες στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο, κατακτώντας τρία χρυσά μετάλλια. Ήταν νικήτρια στα 100μ., τα 200μ. και στην σκυταλοδρομία 4×100μ. με την Τζαμάικα. Επίσης, έκλεισε τη σεζόν με δύο...

Η Ελέιν Τόμσον- Χέρα αναδείχθηκε αθλήτρια της χρονιάς στη διάρκεια της τελετής βραβείων της World Athletics που πραγματοποιήθηκε στο Μονακό.
Tokyo2020. Canoe Kayak at Kasai Canoe Centre. Photos angelos zymaras for azsportsimages
Συντάκτης: Τόλης Λελεκίδης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Η Ελέιν Τόμσον- Χέρα αναδείχθηκε αθλήτρια της χρονιάς στη διάρκεια της τελετής βραβείων της World Athletics που πραγματοποιήθηκε στο Μονακό.

Η Τζαμαϊκανή αθλήτρια ήταν από τις πρωταγωνίστριες στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο, κατακτώντας τρία χρυσά μετάλλια. Ήταν νικήτρια στα 100μ., τα 200μ. και στην σκυταλοδρομία 4×100μ. με την Τζαμάικα. Επίσης, έκλεισε τη σεζόν με δύο απίστευτες επιδόσεις στα σπριντ. Στα 100μ. έτρεξε 10.54 στο Γιουτζίν και στα 200μ. 21.53 στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο, που ήταν οι επιδόσεις της χρονιάς και ανέβηκε δεύτερη όλων των εποχών.

Στην τελική επιλογή συνυποψήφιές της Τόμσον ήταν η Ολλανδή Σιφάν Χασάν, η Κενυάτισσα Φέιθ Κιπιέγκον, η Αμερικανίδα Σίντνεϊ Μακλάφλιν και η Γιούλιμαρ Ρόχας από τη Βενεζουέλα.

Φωτογραφία: azsportsimages/ Angelos Zymaras

Δείτε το βίντεο με τις εμφανίσεις της Τόμσον στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο

Exit mobile version