ΣΤΙΒΟΣ

Με την… αύρα της Σπάνοβιτς

Σε φουλ ρυθμούς ο στίβος αυτό το Σαββατοκύριακο με πολλούς αγώνες στην Ελλάδα
Με την… αύρα της Σπάνοβιτς

Αρκετά μεγάλο είναι το «μενού» των αγώνων του στίβου για το σαββατοκύριακο αυτό (26-27/5). Αν όμως ξεχωρίζει κάτι, είναι η συμμετοχή της Ιβάνα Σπάνοβιτς στο μίτινγκ αλμάτων της Καλλιθέας. Η εντυπωσιακή Σέρβα και παγκόσμια πρωταθλήτρια στο μήκος, θα κάνει την πρώτη της εμφάνιση για την καλοκαιρινή σεζόν στο «Ελ Πάσο», σε έναν αγώνα που γι’ αυτήν θα είναι απλά αναγνωριστικός, μετά το τελικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Η Σπάνοβιτς δήλωσε πως θέλει να ξεκινήσει τους αγώνες στην Καλλιθέα με ένα άλμα πάνω από τα 6,80μ. και το θετικό είναι γι’ αυτήν πως θα έχει λίγο ανταγωνισμό με την παρουσία της Βούλας Παπαχρήστου και της Λίλη Αλεξούλη.

Στο ύψος γυναικών μετέχει η Σέρβα Βούκοβιτς, ενώ στο ύψος ανδρών ξεχωρίζει ο Σουηδός Ντέλριντ και ο Αντώνης Μάστορας.

Στην Βάρη θα διεξαχθούν αγώνες με την ονομασία «Δρόμεια» όπου  ξεχωρίζουν οι συμμετοχές των Πεσιρίδου (100μ.εμπ.), Σπανουδάκη (100μ.), Τσάκωνα, Στεργιούλη, Τριβυζά (4Χ100μ.), Τραΐκοβιτς (110μ.εμπ.), κ.α.

Στην Θεσσαλονίκη και τους αγώνες ρίψεων που γίνονται στη μνήμη του σπουδαίου Κώστα Σπανίδη, θα αγωνιστούν οι Αναστασάκης, Ανγνωστοπούλου, Υφαντίδου που θα κυνηγήσουν όρια πρόκρισης για το ευρωπαϊκό σε σφύρα, δίσκο και ακόντιο αντίστοιχα, ενώ την Κυριακή θα πραγματοποιηθούν αγώνες στο Σχηματάρι, με ανταγωνισμό στις κούρσες ημιαποστάσεων και αποστάσεων.

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Με την… αύρα της Σπάνοβιτς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.