ΣΤΙΒΟΣ

Μέχρι το Πάσχα στην Κύπρο οι σπρίντερ

Oι αθλητές του Περικλή Χατζηαναστασιάδη θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους στη Λεμεσό. Οι Μάκης Στεργιούλης, Παναγιώτης Τριβυζάς, Γιάννης Νυφαντόπουλος και Βασίλης Βλάχος θα παραμείνουν έως την 1η Απριλίου στην Κύπρο κι έπειτα θα επιστρέψουν στην Αθήνα για το τελευταίο στάδιο της προπόνησης τους, πριν από την έναρξη των πρώτων αγώνων της σεζόν. «Οι συνθήκες είναι...
Μέχρι το Πάσχα στην Κύπρο οι σπρίντερ

Oι αθλητές του Περικλή Χατζηαναστασιάδη θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους στη Λεμεσό.

Οι Μάκης Στεργιούλης, Παναγιώτης Τριβυζάς, Γιάννης Νυφαντόπουλος και Βασίλης Βλάχος θα παραμείνουν έως την 1η Απριλίου στην Κύπρο κι έπειτα θα επιστρέψουν στην Αθήνα για το τελευταίο στάδιο της προπόνησης τους, πριν από την έναρξη των πρώτων αγώνων της σεζόν.

«Οι συνθήκες είναι πολύ καλές. Κάνουμε την προπόνηση μας σε δύο στάδια στο Λανίτειο, όπου ο ελαστικός τάπητας είναι καινούριος και το Τσίρειο, το οποίο χρησιμοποιούμε κυρίως για τα βάρη», είπε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Περικλής Χατζηαναστασιάδης και συμπλήρωσε: «Τα παιδιά είναι σε πολύ καλό επίπεδο και πιστεύω πως το καλοκαίρι θα είναι σε θέση να παρουσιάσουν εξαιρετικά αποτελέσματα. Ο αρχικός μας στόχος είναι οι Μεσογειακοί Αγώνες κι έπειτα το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνο. Εννοείται πως η προσοχή μας είναι τόσο στο ατομικό αγώνισμα όσο και στην σκυτάλη 4Χ100 μ., μια ομάδα που θεωρώ πως έχει πολλές δυνατότητες”. Η πρώτη εμφάνιση των αθλητών στη θερινή σεζόν αναμένεται να γίνει στο διασυλλογικό πρωτάθλημα, ωστόσο τα δυνατά τεστ για τους αθλητές θα πραγματοποιηθούν σε “Χανιά 2018”, “Βενιζέλεια” και “Παπαφλέσσεια”».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μέχρι το Πάσχα στην Κύπρο οι σπρίντερ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.