ΣΤΙΒΟΣ

Ο αποκλεισμός των Πανθήρων Γλυφάδας κρύβει ένα unfair

Στις 6 Ιουνίου, ο ΓΣ Γλυφάδας διοργανώνει ημερίδα στίβου για μικρές ηλικίες (μέχρι παιδιά Δημοτικού) στο 6ο Δημοτικό Γυμναστήριο του Δήμου Γλυφάδας. Μόνο που σύμφωνα με την ιστοσελίδα Sportsfeed.gr ο ταμίας του ΓΣ Γλυφάδας καλεί με αίτησή του την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πειραιά και Νοτιοδυτικής Αττικής σε αποκλεισμό του σωματείου Πάνθηρες Γλυφάδας! Την ίδια στιγμή, ο...
Ο αποκλεισμός των Πανθήρων Γλυφάδας κρύβει ένα unfair

Στις 6 Ιουνίου, ο ΓΣ Γλυφάδας διοργανώνει ημερίδα στίβου για μικρές ηλικίες (μέχρι παιδιά Δημοτικού) στο 6ο Δημοτικό Γυμναστήριο του Δήμου Γλυφάδας. Μόνο που σύμφωνα με την ιστοσελίδα Sportsfeed.gr ο ταμίας του ΓΣ Γλυφάδας καλεί με αίτησή του την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πειραιά και Νοτιοδυτικής Αττικής σε αποκλεισμό του σωματείου Πάνθηρες Γλυφάδας!

Την ίδια στιγμή, ο Δήμος Γλυφάδας, ένας από τους συνδιοργανωτές της ημερίδας, δεν έχει καμία ενημέρωση για τον αποκλεισμό ενός σωματείου τις περιφέρειας του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η προκήρυξη των αγώνων δεν έφτασε καν στα χέρια των Πανθήρων, ενώ σύμφωνα με αποδεικτικά έγγραφα με αποστολέα τον ΣΕΓΑΣ Πειραιά, οι Πάνθηρες Γλυφάδας ήταν το σωματείο που αποκλείστηκε ονομαστικά από τις προσκλήσεις!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο αποκλεισμός των Πανθήρων Γλυφάδας κρύβει ένα unfair», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.