Στις 6 Ιουνίου, ο ΓΣ Γλυφάδας διοργανώνει ημερίδα στίβου για μικρές ηλικίες (μέχρι παιδιά Δημοτικού) στο 6ο Δημοτικό Γυμναστήριο του Δήμου Γλυφάδας. Μόνο που σύμφωνα με την ιστοσελίδα Sportsfeed.gr ο ταμίας του ΓΣ Γλυφάδας καλεί με αίτησή του την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πειραιά και Νοτιοδυτικής Αττικής σε αποκλεισμό του σωματείου Πάνθηρες Γλυφάδας! Την ίδια στιγμή, ο...

Στις 6 Ιουνίου, ο ΓΣ Γλυφάδας διοργανώνει ημερίδα στίβου για μικρές ηλικίες (μέχρι παιδιά Δημοτικού) στο 6ο Δημοτικό Γυμναστήριο του Δήμου Γλυφάδας. Μόνο που σύμφωνα με την ιστοσελίδα Sportsfeed.gr ο ταμίας του ΓΣ Γλυφάδας καλεί με αίτησή του την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πειραιά και Νοτιοδυτικής Αττικής σε αποκλεισμό του σωματείου Πάνθηρες Γλυφάδας!

Την ίδια στιγμή, ο Δήμος Γλυφάδας, ένας από τους συνδιοργανωτές της ημερίδας, δεν έχει καμία ενημέρωση για τον αποκλεισμό ενός σωματείου τις περιφέρειας του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η προκήρυξη των αγώνων δεν έφτασε καν στα χέρια των Πανθήρων, ενώ σύμφωνα με αποδεικτικά έγγραφα με αποστολέα τον ΣΕΓΑΣ Πειραιά, οι Πάνθηρες Γλυφάδας ήταν το σωματείο που αποκλείστηκε ονομαστικά από τις προσκλήσεις!

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο

Διαβαστε ΕΔΩ τα παντα για τον Στιβο