ΣΤΙΒΟΣ

Ο Μίλτος Τεντόγλου είναι απλά ο… Μίλτος Τεντόγλου (vids)

Από μια ανάρτηση, ή δήλωση, μέχρι μια μεγάλη συνέντευξη, ο Μίλτος Τεντόγλου παραμένει μια ξεχωριστή persona σε όλα του.
Ο Μίλτος Τεντόγλου είναι απλά ο… Μίλτος Τεντόγλου (vids)

Έχουν στερέψει και κοσμητικά επίθετα και οι ευγενείς προσδιορισμοί. Ο Μίλτος Τεντόγλου δεν τα έχει καν ανάγκη άλλωστε. Είναι ελεύθερος. Μπορεί να έχουμε καταλάβει πόσο τεράστια αθλητική μορφή είναι, αλλά το εύρος της προσωπικότητάς του ακόμα δεν το έχουμε αντιληφθεί.

Η συνέντευξη που έδωσε ο Μίλτος Τεντόγλου στους Πρωταγωνιστές του ALPHA και τον Σταύρο Θεοδωράκη ήταν απλώς μια υπενθύμιση. Του πόσο ξεχωριστός είναι πλέον αυτός ο τύπος που λέγεται Μίλτος Τεντόγλου. Ξέρετε, πλέον ο ίδιος σαν οντότητα αποτελεί τάση, statement. Μπορείς εύκολα σε μία φράση σου να πεις για κάποιον είναι «αυτός είναι… Τεντόγλου».

Με αυτή τη φράση μπορείς να εννοείς τόσα πολλά. Πως κάποιος κάνει και σκέφτεται όπως επιθυμεί. Πως δεν μασάει τα λόγια του, δεν κωλώνει, δεν μασάει γενικώς. Ζει τη δική του ζωή και την αθλητική του επιτυχία με τους όρους που ο ίδιος καθορίζει.

Φυσικά, ποτέ του δε λησμονεί να κάνει αναφορά στον Γιώργο Πομάσκι. Τον προπονητή που τον βοήθησε να… πετάξει. στην κυριολεξία.

Μια φράση του από την τηλεοπτική του παρουσία το βράδυ της Πέμπτης αρκεί: «Εγώ δε θέλω να γίνω πρότυπο, δεν μου αρέσει να λέω πολλά πράγματα ούτε να πιέζω κανέναν. Θέλω να κάνει ο καθένας αυτό που του αρέσει και να είναι ελεύθερος. Αν βάλει κάτι στόχο να το προσπαθήσει, να δοκιμάσει, να το πιστέψει. Δεν μ’ αρέσει να λέω πολλά…».

Μίλτος Τεντόγλου: Τα σημαντικότερα σημεία της συνέντευξης

Η επόμενη κορυφή που θέλει να κατακτήσει

Τεντόγλου, ο… τεμπέλης

Ο Μίλτος και το μπουζούκι

Κράζω, χωρίς να… κράζω

Τα ανιμέ…

Φόρμες, μεγάλη μου αγάπη

Ο Μίλτος Τεντόγλου είναι ελεύθερος

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…