ΣΤΙΒΟΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020 – Στίβος: Ο Βασίλης Σεβαστής χαμογελάει από εκεί ψηλά…

Ο ελληνικός στίβος κράτησε ξανά τη σημαία ψηλά. Από εκεί που «βλέπει» και ο Βασίλης Σεβαστής.
Ολυμπιακοί Αγώνες 2020 – Στίβος: Ο Βασίλης Σεβαστής χαμογελάει από εκεί ψηλά…

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020 – Στίβος: Ο ελληνικός στίβος κράτησε ξανά τη σημαία ψηλά. Από εκεί που «βλέπει» και ο Βασίλης Σεβαστής.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020 – Στίβος: Αυτή η Ολυμπιάδα ήταν διαφορετική από όλες τις υπόλοιπες. Για την ελληνική αποστολή ήταν πρωτόγνωρη. Ο Βασίλης Σεβαστής «έφυγε» πριν από μερικούς μνήες και δεν πρόλαβε να δει ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο και πολλές μεγάλες επιτυχίες.

«Βλέπει» όμως, «παρακολουθεί» και… χαμογελάει από πολύ ψηλά. Πριν αναπαυτεί είχε φροντίσει για όλα. Σε μια πολύ δύσκολη διετία για τον ελληνικό αθλητισμό και ειδικότερα για τον κλασσικό αθλητισμό στη χώρα μας. Σε μια διετία που η πολιτεία και ο αρμόδιος υπουργός υπήρξε «πολέμιος» των προσπαθειών των αθλητών που είχαν στόχο τη διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο κορονοϊός στέρησε τη ζωή στον Βασίλη Σεβαστή, δεν μπόρεσε όμως να «σταματήσει» το όραμά τους και τη θέλησή του, που δεν ήταν άλλη να πάει η ελληνική αποστολή απερίσπαστη στην Ιαπωνία. Υπήρξε ο κυματοθραύστης όλων των δυσκολιών. Τόσο αυτών που έβαλε η πανδημία, όσο κι αυτών που με δόλο τοποθέτησαν όσοι με μικροπολιτικά τρικ εποφθαλμιούσαν να ζημιώσουν την αξιοπιστία της ομοσπονδίας.

Ο Μίλτος Τεντόγλου έκανε τον ελληνικό εθνικό ύμνο να ακουστεί για μία ακόμη φορά. Το 8ο χρυσό του ελληνικού στίβου σε Ολυμπιακούς Αγώνες, οι τέταρτες θέσεις στο επί κοντώ των Καραλή και Στεφανίδη και η εν γένει θετική παρουσία σε μία ακόμα Ολυμπιάδα είναι έργο (και) Βασίλη Σεβαστή. Η ελληνική σημαία έμεινε ψηλά, από εκεί που αγναντεύει χαρούμενος και ο σπουδαίος αθλητικός παράγοντας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακοί Αγώνες 2020 – Στίβος: Ο Βασίλης Σεβαστής χαμογελάει από εκεί ψηλά…», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…