ΣΤΙΒΟΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020 – Τσώνης: «Όλοι οι αθλητές είχαν την υποστήριξη του ΣΕΓΑΣ- Με τη Σακοράφα όλα μπαίνουν στον σωστό δρόμο»

Για το έργο που επιτελεί στον ΣΕΓΑΣ η νέα πρόεδρος Σοφία Σακοράφα και τη βοήθεια της Ομοσπονδίας στους Έλληνες αθλητές που μετέχουν στους αγώνες του Τόκιο μίλησε ο Νίκος Τσώνης.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Για το έργο που επιτελεί στον ΣΕΓΑΣ η νέα πρόεδρος Σοφία Σακοράφα και τη βοήθεια της Ομοσπονδίας στους Έλληνες αθλητές που μετέχουν στους αγώνες του Τόκιο, μίλησε ο Νίκος Τσώνης.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Για το έργο που επιτελεί στον ΣΕΓΑΣ η νέα πρόεδρος Σοφία Σακοράφα και τη βοήθεια της Ομοσπονδίας στους Έλληνες αθλητές που μετέχουν στους αγώνες του Τόκιο, μίλησε ο Νίκος Τσώνης.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Το απόγευμα του Σαββάτου (31/7) ο πολύπειρος δημοσιογράφος της ΕΡΤ βρέθηκε στο ίδιο πάνελ με τη Σοφία Σακοράφα η οποία ήταν καλεσμένη με αφορμή την έναρξη των αγωνισμάτων του στίβου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Σακοράφα: «Η Ελίνα Τζένγκο θα είναι η νέα μεγάλη ακοντίστρια της Ελλάδας»

Ο κ. Τσώνης στάθηκε στην σημαντική βοήθεια και στήριξη που έλαβαν από τον ΣΕΓΑΣ οι Έλληνες αθλητές, ενώ ακόμη μιλώντας προσωπικά για τ0 έργο της νέας προέδρου τόνισε ότι «όλα μπαίνουν στον σωστό δρόμο με την κυρία Σακοράφα. Αν τώρα κάποιοι αθλητές εξέφρασαν και κάποια παράπονα είναι φυσιολογικό. Η κατάσταση στρώνει σιγά σιγά με την παρουσία της προέδρου και τα όποια θέματα προκύπτουν λύνονται».

Εξάλλου να αναφέρουμε οτι ο Νίκος Τσώνης  με την εμπειρία και γνώσεις του κάνει σε μία ακόμη μεγάλη αθλητική διοργάνωση, τη διαφορά στις μεταδόσεις της ΕΡΤ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμη και σε αγώνες που δεν υπάρχει ελληνική συμμετοχή γνωρίζει πώς να «κρατάει» τον τηλεθεατή, μεταφέρνοντάς του όλα όσα πρέπει να ξέρει για κάθε αγώνισμα.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020- Στίβος: Τρομερός ο Τεντόγλου! Με ένα άλμα στον τελικό

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020- Στίβος: Το πλήρες πρόγραμμα της 3ης ημέρας

Φένλο – Παναθηναϊκός 2-2 (3-5 πέν.): «Αντίο» στην Ολλανδία με… κούπα

Exit mobile version