ΣΤΙΒΟΣ

Ορλάντο Ορτέγα: 8 αγώνες στον κλειστό για τον Ισπανό!

Εξαιρετικά γεμάτη αναμένεται να είναι η φετινή χειμερινή σεζόν για τον αθλητή του Αντώνη Γιαννουλάκη, Ορλάντο Ορτέγα. Από 7 αγώνες συν το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Τορούν 4-7 Μαρτίου αποτελείται η φετινή σεζόν του κλειστού στίβου για τον Ισπανό αθλητή του Αντώνη Γιαννουλάκη, Ορλάντο Ορτέγα. Ένας αριθμός αγώνων βεβαίως, που είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικός -ειδικά...

Ορλάντο Ορτέγα: 8 αγώνες στον κλειστό για τον Ισπανό!
Ορλάντο Ορτέγα: 8 αγώνες στον κλειστό για τον Ισπανό!
Συντάκτης: Τάσος Βουγιουκλίδης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Εξαιρετικά γεμάτη αναμένεται να είναι η φετινή χειμερινή σεζόν για τον αθλητή του Αντώνη Γιαννουλάκη, Ορλάντο Ορτέγα.

Από 7 αγώνες συν το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Τορούν 4-7 Μαρτίου αποτελείται η φετινή σεζόν του κλειστού στίβου για τον Ισπανό αθλητή του Αντώνη Γιαννουλάκη, Ορλάντο Ορτέγα. Ένας αριθμός αγώνων βεβαίως, που είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικός -ειδικά εν μέσω πανδημίας- για τον ίδιο, έτσι ώστε να παρουσιαστεί έτοιμος στην κορύφωση της φετινής σεζόν του κλειστού που είναι το Ευρωπαϊκό.

Ντεμπούτο θα πραγματοποιήσει στις 5 Φεβρουαρίου στο μίτινγκ ISTAF του Βερολίνου. Εκεί μάλιστα θα βρίσκετται για να αγωνιστεί από Ελληνικής πλευράς και η Ραφαέλα Σπανουδάκη. Στην συνέχεια ο Κουβανός που εκπροσωπεί την Ισπανία, θα αγωνιστεί στο Ντόρτμουντ δύο ημέρες μετά στις 7 Φεβρουαρίου. Ενώ, ο επόμενος του σταθμός αναμένεται να είναι το μίτινγκ του Λιεβέν στις 9 του ίδιου μήνα. Στις 12 του Φεβρουαρίου θα μεταβεί στο Λοντζ για έναν ακόμα διεθνή αγώνα. Στις 17/2 θα κάνει ουσιαστικά προσομοίωση… Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Αφού, θα αγωνιστεί στο Τορούν της Πολωνίας. Βεβαίως, θα επιστρέψει στην Ισπανία 3 ημέρες μετά στις 20  για το εθνικό πρωτάθλημα, αλλά και το μίτινγκ της σειράς World Indoor Tour, που θα λάβει χώρα στην Μαδρίτη στις 24/2.

Η τελευταία στάση του Ισπανού για την φετινή χειμερινή σεζόν, θα είναι το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου στην Πολωνία το διάστημα 4-7 Μαρτίου. Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Ορτέγα δεν έχει κάνει κάποια σημαντική επιτυχία στον κλειστό μέχρι στιγμής στην καριέρα του και σίγουρα φέτος είναι η ευκαιρία του και στοχεύει και ο ίδιος στο χρυσό.

Η μεγαλύτερη διάκριση του είναι η 4η θέση στο αντίστοιχο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου το 2019 στην Γλασκώβη. Ενώ, έχει ατομικό ρεκόρ 7.45  στα 60 μέτρα με εμπόδια, το οποίο σημείωσε το 2015.

Exit mobile version