Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 52 ετών ο Αμερικανός Σι Τζέι Χάντερ, πρώην πρωταθλητής της σφαιροβολίας και πρώην σύζυγος της Μάριον Τζόουνς.

Ο Σ.Τ. Χάντερ είχε κατακτήσει δύο μετάλλια σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα, χρυσό το 1999 στη Σεβίλλη και χάλκινο το 1997 στην Αθήνα.

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 52 ετών ο Αμερικανός Σι Τζέι Χάντερ, πρώην πρωταθλητής της σφαιροβολίας και πρώην σύζυγος της Μάριον Τζόουνς.

Τα αίτια θανάτου του Αμερικανού μέχρι τώρα δεν έχουν γίνει γνωστά.

Ο Σόντρελ Τζέιμς Χάντερ ο 3ος, όπως ήταν το πλήρες ονοματεπώνυμό του γεννήθηκε στις 14 Δεκεμβρίου του 1968 στην Ουάσιγκτον. Αναδείχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής στη σφαιροβολία το 1999 στη Σεβίλλη. Έγινε ευρέως γνωστός όμως και από το σκάνδαλο της BALCO. Ήταν πρώην σύζυγος της Αμερικανίδας σπρίντερ Μάριον Τζόουνς. Το ατομικό του ρεκόρ ήταν 21,87μ., που είχε ρίξει το 2000 καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση στα τράιαλς των ΗΠΑ και ένα μήνα μετά βρέθηκε «θετικός» σε «ναδρολόνη» στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Σίδνεϊ.

Ν’ αναφέρουμε ότι στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Αθήνα το 1997 είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο. Την Μάριον Τζόουνς τη γνώρισε όταν ήταν 16 ετών και έγινε προπονητής της το 1995 στο πανεπιστήμιο στη Βόρεια Καρολίνα. Παντρεύτηκαν στις 3 Οκτωβρίου του 1998 και πήραν διαζύγιο το 2002, μετά το σκάνδαλο BALCO. Ζούσε τα τελευταία χρόνια στο Χόλι Σπρινγκς στη Β. Καρολίνα με το γιο του Νίκο, από τον τρίτο του γάμο.

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο

Διαβαστε ΕΔΩ τα παντα για τον Στιβο