ΣΤΙΒΟΣ

ΣΕΓΑΣ: Τεράστια δικαίωση για Σεβαστή, Παναγόπουλο! – Καταδικάστηκε ο Κουτσούκος, «εξαϋλώθηκε» η συκοφαντία!

Κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος η θεωρία συνομωσίας του Αναστάσιου Κουτσούκου! Δικαίωση για Σεβαστή, Παναγόπουλο!

ΣΕΓΑΣ: Κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος η θεωρία συνομωσίας του Αναστάσιου Κουτσούκου! Δικαίωση για Σεβαστή, Παναγόπουλο!
Συντάκτης: Γεράσιμος Μανωλίδης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

ΣΕΓΑΣ: Κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος η θεωρία συνομωσίας του Αναστάσιου Κουτσούκου! Δικαίωση για Σεβαστή, Παναγόπουλο!

ΣΕΓΑΣ: Αποτελεί μια νίκη, αποτελεί δικαίωση, αποτελεί ασφαλώς και μια ανακούφιση. Για όλους. Για τον εκλιπόντα Βασίλη Σεβαστή και τους οικείους του. Και φυσικά για τον Κώστα Παναγόπουλο. Ο Αναστάσιος Κουτσούκους καταδικάστηκε για συκοφαντία.

Χρόνια τώρα προσπαθούσε να πλήξει την εικόνα και τα πεπραγμένα του προέδρου του ΣΕΓΑΣ, Κώστα Παναγόπουλου και του γενικού γραμματέα, Βασίλη Σεβαστή. Ο λόγος για τον Αναστάσιο Κουτσούκου, ο οποίος τους κατηγορούσε για κακοδιαχείριση της ομοσπονδίας του στίβου και σπατάλη δημοσίου χρήματος. Τα 2015 οι δύο άνδρες αποφάσισαν να προσφύγουν στις νομικές αρχές.

Η υπόθεση ήταν στο Εφετείο και ο Αναστάσιος Κουτσούκος είχε καταδικαστεί και σε πρώτο βαθμό. Πιο συγκεκριμένα, η υπόθεση αφορούσε στην τέλεση των αδικημάτων της ψευδούς καταμήνυσης κατά συρροήν και της συκοφαντικής δυσφήμισης κατά του πρώην προέδρου του ΣΕΓΑΣ Κώστα Παναγόπουλου και πρώην γενικού γραμματέα, Βασίλη Σεβαστή.

Τελικής η απόφαση του εφετείου ήταν φυλάκιση δύο ετών και επτά μηνών με αναστολή και χωρίς ελαφρυντικά. Ασφαλώς και αυτή η εξέλιξη αποτελεί μια τεράστια δικαίωση για την ομοσπονδία, δεδομένο του ότι επί σειρά ετών ο κ. Κουτσούκος συκοφαντούσε ανυπόστατα και με δόλο την ομοσπονδία με σκοπό να πλήξει τόσο το ίδιο το οικοδόμημα, όσο και τους Κώστα Παναγόπουλο και Βασίλη Σεβαστή.

Διαβάστε επίσης:

Στίβος: Με ενέργειες του Κώστα Κεντέρη η Δήμητρα Γναφάκη επιστρέφει σπίτι της

Χαλκιδική: Βίντεο ντοκουμέντο – 25χρονος πυροβολεί εν ψυχρώ δυο 20χρονους

Survivor 8/7: «Βόμβα» με Βασιλάκο ετοιμάζει ο Ατζούν – Έτοιμος για Άγιο Δομίνικο ο… Bachelor!

Exit mobile version