ΣΤΙΒΟΣ

Δημήτρης Χρυσάφης: Σοβαρός τραυματισμός στην τελευταία του προπόνηση πριν τη διοργάνωση

Ο αθλητής Δημήτρης Χρυσάφης έτρεξε φέτος την απόσταση σε 6.70 και ήταν σε πολύ καλή κατάσταση.
Δημήτρης Χρυσάφης: Σοβαρός τραυματισμός  στην τελευταία του προπόνηση πριν τη διοργάνωση

Ο Δημήτρης Χρυσάφης απουσιάζει από το φετινό πανελλήνιο πρωτάθλημα, καθώς τραυματίστηκε σοβαρά στην τελευταία του προπόνηση πριν τη διοργάνωση.

Ο νικητής πέρυσι στα 60 μ. κι ένα από τα φαβορί για το χρυσό μετάλλιο και στον φετινό αγώνα, τραυματίστηκε στους πρόσθιους χιαστούς και και στον έξω πλάγιο και αναμένεται να μείνει για μεγάλο διάστημα μακριά από τις προπονήσεις.

Ο αθλητής έτρεξε φέτος την απόσταση σε 6.70 και ήταν σε πολύ καλή κατάσταση.

Πηγή stivostime.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δημήτρης Χρυσάφης: Σοβαρός τραυματισμός στην τελευταία του προπόνηση πριν τη διοργάνωση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.