Στέλιος Δημότσιος: Υποψήφιος με την Αναγέννηση!


Τάσος Βουγιουκλίδης

Στέλιος Δημότσιος: Υποψήφιος με την Αναγέννηση!


Ο Στέλιος Δημότσιος, δήλωσε την υποψηφιότητα του στις εκλογές με την Αναγέννηση, στηρίζοντας παράλληλα την Τασούλα Κελεσίδου.

Ο πρώην αθλητής και νυν περιφερειακός σύμβουλος  της περιφέρειας Θεσσαλίας Στέλιος Δημότσιος, εξέφρασε την στήριξη του στην υποψήφια πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Τασούλα Κελεσίδου. Ενώ, με δήλωση του ανακοίνωσε το ότι και ο ίδιος θα είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό του οποίου ηγείται ο Βασίλης Οικονόμου. Το κίνημα για την Αναγέννηση του κλασικού αθλητισμού.

Η δήλωση του:

Δήλωση Υποψηφιότητας και στήριξης της Τασούλας Κελεσίδου από τον Στέλιο Δημότσιο
Η υποψηφιότητα της Ολυμπιονίκης μας Τασούλας Κελεσίδου, για τη θέση της προέδρου του ΣΕΓΑΣ αποτελεί τεράστια τιμή για τον κλασικό αθλητισμό. Η μεγάλη μας αθλήτρια υπηρέτησε με ήθος τον ελληνικό αθλητισμό και έκανε τις προσωπικές της νίκες, νίκες όλων μας, γεμίζοντας τους Έλληνες με υπερηφάνεια!
Αποτελεί λοιπόν τιμή μου να θέσω υποψηφιότητα για το Δ.Σ. της ομοσπονδίας τόσο δίπλα της, όσο και δίπλα στους υπόλοιπους συναθλητές μου, οι οποίοι με την σειρά έχουν διαπρέψει στον αθλητικό τους βίο και συνεχίζουν να ξεχωρίζουν έως και σήμερα, όντας άξια μέλη της κοινωνίας μας, ο καθένας τους χωριστά.
Συνηθισμένος στους αγώνες, τόσο ως αθλητής των 400 μέτρων όσο και με τον τωρινό μου ρόλο ως Περιφερειακός Σύμβουλος της Περιφέρειας Θεσσαλίας, εντεταλμένος σε θέματα υποδομών και έχοντας πλήρη επίγνωση της ευθύνης που απορρέει από αυτή την απόφασή μου, μοναδικός μου στόχος θα είναι η «Αναγέννηση» του κλασικού αθλητισμού μέσα από μια δημιουργική συνεργασία.
Στέλιος Δημότσιος
Περιφερειακός Σύμβουλος Περιφέρειας Θεσσαλίας


Sportime Extras