ΣΤΙΒΟΣ

Στίβος: Φετινό ρεκόρ ο Σκαρβέλης στα Golden Games

Βελτιωμένος εμφανίστηκε ο Νικόλας Σκαρβέλης, ο οποίος σημείωσε την καλύτερη προσωπική του επίδοση για φέτος κατά την διάρκεια των Golden Games, στις Η.Π.Α. Ο Σκαρβέλης, αγωνίστηκε σήμερα στο Continental Tour της WA που έγινε στην Καλιφόρνια και κατάφερε να βελτιώσει το φετινό του ρεκόρ. Ο έμπειρος σφαιροβολός σημείωσε 20,33 μ. και κατέλαβε την έβδομη θέση,...

Συντάκτης: Τάσος Βουγιουκλίδης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Βελτιωμένος εμφανίστηκε ο Νικόλας Σκαρβέλης, ο οποίος σημείωσε την καλύτερη προσωπική του επίδοση για φέτος κατά την διάρκεια των Golden Games, στις Η.Π.Α.

Ο Σκαρβέλης, αγωνίστηκε σήμερα στο Continental Tour της WA που έγινε στην Καλιφόρνια και κατάφερε να βελτιώσει το φετινό του ρεκόρ. Ο έμπειρος σφαιροβολός σημείωσε 20,33 μ. και κατέλαβε την έβδομη θέση, σε μια διογράνωση οπου η νίκη έκλεισε στα 22,34 μ. με το Ντάρελ Χιλ (ΗΠΑ). Ο Σκαρβέλης είχε ακόμη βολές στα 19,79 μ., 19,63 μ., 20,14 μ. και ήταν άκυρος στην τέταρτη και έκτη του προσπάθεια. Ο 28χρονος κυνηγάει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες και για να το πετύχει θα πρέπει να βελτιώσει την  43η θεση της κατάταξης στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή.

Exit mobile version