Η Μαρία Γάτου έχει μπει σε φουλ ρυθμούς προετοιμασίας. Ο πρώτος στόχος της είναι τα 60 μέτρα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι.

Η Μαρία Γάτου έχει ατομικό ρεκόρ στα 60μ. 7.29. Το όριο για το Παγκόσμιο είναι 7.30 και οι θέσεις με ράνκινγκ 56.

Η Μαρία Γάτου έχει μπει σε φουλ ρυθμούς προετοιμασίας. Ο πρώτος στόχος της είναι τα 60 μέτρα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι.

Με τον προπονητή της Αντώνη Τζήκο τις τελευταίες ημέρες επέστρεψαν στον Άγιο Κοσμά και στις προπονήσεις. Μετά από ολιγοήμερες διακοπές για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Το προηγούμενο διάστημα όμως η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είχε κάνει και μίνι προετοιμασίες. Πήγε στη Θεσσαλονίκη, την Ιταλία και τη Σερβία. «Η προετοιμασία με τη Μαρία πάει πολύ καλά. Κάναμε και κάποιους κύκλους προπονήσεων που θα τη βοηθήσουν στη συνέχεια στον κλειστό. Είναι σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Ο πρώτος στόχος είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι. Αυτό που χρειάζεται τώρα είναι κούρσες. Κοιτάμε και μίτινγκ στο εξωτερικό. Φυσικά θα περιμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθεί η επιδημιολογική κατάσταση», λέει στο Sportime ο Αντώνης Τζήκος. Η 32χρονη θα μετείχε και στο καμπ σκυταλοδρομιών, αλλά αναβλήθηκε.

Η Μαρία Γάτου έχει ατομικό ρεκόρ στα 60μ. 7.29. Το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι είναι 7.30. Οι θέσεις μέσω ράνκινγκ είναι 56.

Πέρσι έκλεισε με 7.35 που σημείωσε σε μίτινγκ στη Σόφια στα μέσα Ιανουαρίου.

Δείτε την κούρσα της στη Σόφια

 

Διαβαστε ΕΔΩ τα παντα για τον Στιβο