ΣΤΙΒΟΣ

Στίβος: Ο Κώστας Δουβαλίδης έρχεται Αθήνα 4 Φλεβάρη και μένει μέχρι το… Παγκόσμιο

Ο Κώστας Δουβαλίδης έχει από πέρσι το όριο στα 60μ. εμπόδια για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού.
Στίβος: Ο Κώστας Δουβαλίδης έρχεται Αθήνα 4 Φλεβάρη και μένει μέχρι το… Παγκόσμιο

Ο Κώστας Δουβαλίδης θα έρθει στην Αθήνα στις 4 Φεβρουαρίου για να συνεχίσει την προετοιμασία του και θα μπει σε αγώνες για τη φετινή σεζόν.

Ο Έλληνας πρωταθλητής ήταν να κάνει τον πρώτο κύκλο προπονήσεων όταν θα έρχονταν για το καμπ σκυταλοδρομιών. Λόγω της επιδημιολογικής κατάστασης στη χώρα, ο ΣΕΓΑΣ προχώρησε σε αναβολή του.

Έτσι, ο κορυφαίος μας εμποδιστής θα παραμείνει στη Δράμα και αυτό το μήνα. «Η προετοιμασία πάει καλά. Αν και κουραστικά, γιατί αναγκαζόμαστε να πηγαινοερχόμαστε στην Καβάλα. Στη Δράμα δεν ευνοούν οι συνθήκες για προπόνηση», λέει στο Sportime ο αθλητής του Μπάμπη Σδρόλα.

Είχε τονίσει πριν από λίγο καιρό στο Sportime την κατάσταση στην πόλη του. Τώρα φαίνεται πως το στάδιο, που θα ανακατασκευαστεί, θα παραδοθεί τον προσεχή Ιούλιο.

«Θα κατεβώ στην Αθήνα στις 4 Φεβρουαρίου. Θα παραμείνω μέχρι το Βελιγράδι. Δεν νομίζω να κάνω αγώνα στο εξωτερικό. Λόγω της κατάστασης με την πανδημία. Θα τρέξω σε όποιον αγώνα γίνει στην Ελλάδα. Σίγουρα υπάρχουν στο πρόγραμμα οι δύο ημερίδες στο ΣΕΦ και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα», καταλήγει ο 34χρονος εμποδιστής.

Ο Κώστας Δουβαλίδης είναι από τους Έλληνες πρωταθλητές που έχει από πέρσι το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Έτρεξε πέρσι στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο ΣΕΦ τα 60μ. εμπόδια σε 7.67. Να θυμίσουμε ότι το όριο για το Βελιγράδι είναι 7.72. Το ατομικό του ρεκόρ και πανελλήνιο στο αγώνισμα είναι 7.59.

Το 2021 έκλεισε τη σεζόν με προβλήματα τραυματισμού. Παρόλα αυτά μετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.

Δείτε τη νίκη του Κώστα Δουβαλίδη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού το 2021

 

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στίβος: Ο Κώστας Δουβαλίδης έρχεται Αθήνα 4 Φλεβάρη και μένει μέχρι το… Παγκόσμιο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τόλης Λελεκίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.