ΣΤΙΒΟΣ

Στίβος: Σαρώνει τίτλους η Μιχάμπο, αλλά έχει και αδυναμίες!

Η Μαλάικα Μιχάμπο πρόσφατα ψηφίστηκε αθλήτρια του 2021 σε όλα τα σπορ στη Γερμανία.
Στίβος: Σαρώνει τίτλους η Μιχάμπο, αλλά έχει και αδυναμίες!

Η Μαλάικα Μιχάμπο προετοιμάζεται αυτή την εποχή και παράλληλα συλλέγει τίτλους στη Γερμανία, καθώς αναδεικνύεται σε αθλήτρια της χρονιάς.

Πρόσφατα η ολυμπιονίκης στο μήκος αναδείχθηκε αθλήτρια του 2021 στην πατρίδα της για τρίτη συνεχόμενη φορά σε όλα τα σπορ. Έγινε η πρώτη που το καταφέρνει από την περίοδο 2011-14, όπου είχε αναδειχθεί κορυφαίος ο Ρόμπερτ Χάρτινγκ. Επίσης, είναι η δεύτερη γυναίκα με τις περισσότερες πρωτιές, μετά την θρυλική τενίστρια Στέφι Γκραφ που έχει τέσσερις (1986-89). Η Μιχάμπο άφησε δεύτερη την ολυμπιονίκη της πάλης Αλίν Ρότερ- Φόκεν και την ολυμπιονίκη στο κάνοε σλάλομ Ρικάρντα Φούνκε.

Πάντως, θέλει να αντιμετωπίσει τη νέα σεζόν με δύο τρόπους, προκειμένου να εξαλείψει τις αδυναμίες της. «Επειδή το σώμα και το μυαλό είναι πάντα μέρος μιας καλής απόδοσης. Δεν μπορείς να τα χωρίσεις. Όσο για το σωματικό, θα ήθελα να δουλέψω τις αδυναμίες μου», είπε η κορυφαία άλτρια στο FAZ. «Ιδιαίτερα φέτος έδειξε η πορεία μου την αδυναμία μου. Η οποία με εμπόδισε να συνειδητοποιήσω τις δυνατότητές μου. Το 7.20 ήταν εκεί, αλλά δεν μπορούσα να το δείξω», είπε η παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2019 στη Ντόχα.

Δείτε πάντως, ένα βίντεο με τις ικανότητες της Μιχάμπο στο μήκος!

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στίβος: Σαρώνει τίτλους η Μιχάμπο, αλλά έχει και αδυναμίες!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τόλης Λελεκίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.