ΣΤΙΒΟΣ

Στίβος: Στην Κύπρο για προετοιμασία το γκρουπ του Κοτσίδη και η Αναγνωστοπούλου

Στην Κύπρο μετέφεραν τις προπονήσεις τους τόσο η Κρίστι Αναγνωστοπούλου όσο και το γρουπ του Κώστα Κοτσίδη που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την πρωταθλήτρια των εμποδίων, Κέλλυ Σαμάνη. Μετά την Κρήτη, όπου βρίσκεται για την θερινή του προετοιμασία το γκρουπ του Θωμά Πάντου αλλά και το γκρουπ της Ιωάννας Σιώμου με τις Γκούσιν, Πεσιρίδου και Βούκοβιτς,...

Αναγνωστοπούλου:"Στόχος το όριο των ολυμπιακών αγώνων"
Αναγνωστοπούλου:"Στόχος το όριο των ολυμπιακών αγώνων"
Συντάκτης: Τάσος Βουγιουκλίδης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Στην Κύπρο μετέφεραν τις προπονήσεις τους τόσο η Κρίστι Αναγνωστοπούλου όσο και το γρουπ του Κώστα Κοτσίδη που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την πρωταθλήτρια των εμποδίων, Κέλλυ Σαμάνη.

Μετά την Κρήτη, όπου βρίσκεται για την θερινή του προετοιμασία το γκρουπ του Θωμά Πάντου αλλά και το γκρουπ της Ιωάννας Σιώμου με τις Γκούσιν, Πεσιρίδου και Βούκοβιτς, τώρα και η Κύπρος και πιο συγκεκριμένα η Λευκωσία γίνεται προορισμός προετοιμασίας για τις Ελληνίδες πρωταθλήτριες του στίβου, μιας και τόσο το γκρουπ του Κώστα Κοτσίδη όσο και η Κρίστι Αναγνωστοπούλου συνεχίζουν την προετοιμασία τους ενόψει τουτ ανοιχτού στίβου εκεί.

Οι καλές συνθήκες που επικρατούν τόσο στο Ελληνικό νησί όσο και στην Κύπρο προσέλκυσαν τις Ελληνίδες πρωταθλήτριες ώστε να συνεχίσουν τις προπονήσεις τους εκεί.

Αναφορικά με το γκρουπ του Κώστα Κοτσίδη, η Κέλλυ Σαμάνη και η Άννα Τζεμαλάι ετοιμάζονται για μια καλή σεζόν και ευελπιστούν σε ρεκόρ στις επερχόμενες διοργανώσεις του ανοιχτού στίβου στα εμπόδια ενώ, η άλλη αθλήτρια του γκρουπ, η Ζωή Τραγουστή, προετοιμάζεται με παρόμοιους στόχους στα σπριντ.

Η έμειρη Ελληνίδα πρωταθλήτρια της δισκοβολίας Κρίστι Αναγνωστοπούλου, εκτός από την προετοιμασία της, θα πραγματοποιήσει σήμερα τον πρώτο της αγώνα στη σεζόν με στόχο να βρεθεί από νωρίς σε υψηλά επίπεδα.Η Αναγνωστοπούλου στοχεύει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, διοργάνωση για την οποία βρίσκεται εντός πρόκρισης, αφού κατέχει την 29η θέση (θα αγωνιστούν 32).

Η ίδια με τον προπονητή της Χρήστο Παπαδόπουλο, θα παραμείνουν στην Λευκωσία μέχρι τις 25 του μηνός.

 

Exit mobile version