ΣΤΙΒΟΣ

Το βίντεο που φέρνει τον Γιουσέιν Μπολτ σε δύσκολη θέση

Δεν πέρασαν παρά μόνο λίγες ώρες από την δημοσιοποίηση της είδησης ότι ο Γιουσέιν Μπολτ είναι θετικός στον κορονοϊό και τον γύρο του διαδικτύου έκαναν εικόνες και video από το πάρτι του Τζαμαϊκανού σπρίντερ. O Γιουσέιν Μπολτ διοργάνωσε πάρτι στη Τζαμάικα για τα γενέθλιά του, που ήταν στις 21/8 και στο οποίο συμμετείχαν μεταξύ άλλων...

Συντάκτης: Μαρία Καλτσίδη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Δεν πέρασαν παρά μόνο λίγες ώρες από την δημοσιοποίηση της είδησης ότι ο Γιουσέιν Μπολτ είναι θετικός στον κορονοϊό και τον γύρο του διαδικτύου έκαναν εικόνες και video από το πάρτι του Τζαμαϊκανού σπρίντερ.

O Γιουσέιν Μπολτ διοργάνωσε πάρτι στη Τζαμάικα για τα γενέθλιά του, που ήταν στις 21/8 και στο οποίο συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι Ραχίμ Στέρλιγκ, ο ποδοσφαιριστής της Λεβερκούζεν Λεόν Μπέιλι και ο τραγουδιστής Κρίστοφερ Μάρτιν.

30.000 live παιχνίδια κάθε μήνα, αμέτρητα στοιχήματα
+21 Παίξε υπεύθυνα

Στο πάρτι του οκτώ φορές χρυσού Ολυμπιονίκη του στίβου όπως φαίνεται στο video δεν τηρήθηκε κανένα μέτρο προστασίας κατά του covid-19 και όπως ανακοίνωσε το υπουργείο υγείας της χώρας έχει προχωρήσει σε έλεγχο για τα περιστατικά.

Ο Μπολτ είναι ήδη σε καραντίνα αλλά το θέμα είναι τι θα γίνει με τους υπόλοιπους καλεσμένους του. Η Τζαμάικα έχει 1413 κρούσματα covid-19 και 6 θανάτους.

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ SPORTIME ONLINE

Exit mobile version