ΣΤΙΒΟΣ

Βασίλης Σεβαστής: Σκεπασμένος με τη σημαία του ΣΕΓΑΣ στην τελευταία του κατοικία

Το τελευταίο αντίο στον αιώνιο ηγέτη του ΣΕΓΑΣ και του ελληνικού στίβου είπαν άνθρωποι του πολιτικού και αθλητικού χώρου.

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Βασίλης Σεβαστής: Το τελευταίο «αντίο» στον «αιώνιο» ηγέτη του ΣΕΓΑΣ και του ελληνικού στίβου είπαν άνθρωποι του πολιτικού και αθλητικού χώρου.

Ο Βασίλης Σεβαστής, ο οποίος έγραψε τη δική του μεγάλη ιστορία και έδωσε τόσα πολλά για τον στίβο, «έφυγε» σε ηλικία 72 ετών από κορονοϊό.

Ο επί χρόνια ηγέτης του ΣΕΓΑΣ νοσηλευόταν τις τελευταίες εβδομάδες στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Σωτηρία» αλλά, δυστυχώς, δεν άντεξε.

Όπως αναφέρει ο Σύνδεσμος στην ιστοσελίδα του: «Στην κηδεία βρέθηκαν πρόσωπα από τον ευρύτερο αθλητικό και πολιτικό χώρο, όπως ο αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας Ιππασίας και πρόεδρος της ΔΟΑ Ισίδωρος Κούβελος, ο βουλευτής της Ν.Δ και πρώην Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης, ο επίτιμος πρόεδρος της ΚΟΕ Δημήτρης Διαθεσόπουλος, ο πρώην γενικός γραμματέας αθλητισμού, Γιάννης Σγουρος, ο επικεφαλής του τομέα αθλητισμού του ΚΙΝΑΛ Θανάσης Ζαννιάς, ο οποίος εκπροσώπησε και την ομοσπονδία τένις και ο Θοδωρής Λιάπης από το ΚΚΕ.

Στην κηδεία βρέθηκαν ακόμη ο νέος γενικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ, Θανάσης Χασκής, ο β΄αντιπρόεδρος Ιάκωβος Πετσούλας, ο α΄ειδικός γραμματέας Παναγιώτης Δημάκος, η β΄ ειδικός γραμματέας Παρασκευή Παχατουρίδου, ο Διευθυντής Μαραθωνίου Μάκης Ασημαλόπουλος, το πρώην μέλος του διοικητικού συμβουλίου, Δημήτρης Χαχαμης κ.α.

Στεφάνια έστειλαν μεταξύ άλλων οι αθλητές και αθλήτριες της εθνικής ομάδας, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στίβου, Ντόμπρομιρ Καραμαρίνοφ, πολιτικά κόμματα όπως το ΚΙΝΑΛ, το ΚΚΕ και το Μέρα25, ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, ο πρώην Υπουργός Κώστας Λαλιώτης, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΕ, οι εργαζόμενοι στον ΣΕΓΑΣ, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης, ο ΟΣΦΠ κ.α.».

 

Το πρόσφατο αφιέρωμα του Sportime στον Βασίλη Σεβαστή:

Exit mobile version