ΣΤΙΒΟΣ

Βασιλογιάννεια: Αγώνες στίβου στη μνήμη της Νίκης Βασιλόγιαννη με τη στήριξη της Libra Philanthropies

Τα 3α Βασιλογιάννεια είναι αναπτυξιακοί αγώνες στίβου λαμβάνουν χώρα αυτό το Σάββατο υπό την υποστήριξη της Libra Philanthropies!
Βασιλογιάννεια: Αγώνες στίβου στη μνήμη της Νίκης Βασιλόγιαννη με τη στήριξη της Libra Philanthropies

Βασιλογιάννεια: Για 3η διαδοχική χρονιά θα διεξαχθούν στο δημοτικό Στάδιο Κερατσινίου αναπτυξιακοί αγώνες στίβου στη μνήμη της Νίκης Βασιλόγιαννη. Με τη στήριξη της Libra Philanthropies περισσότεροι από 250 νεαροί αθλητές και παιδιά θα τιμήσουν τη μνήμη της αδικοχαμένης αθλήτριας που έφυγε χτυπημένη από την επάρατη νόσο το 1996.

Πλέον είναι θεσμός. Ένας θεσμός μάλιστα που ωριμάζει, μεγαλώνει και ανοίγει τα φτερά του προκειμένου να χωρέσει ολοένα και περισσότερους νεαρούς αθλητές. Για τρίτη σερί χρονιά ο Γυμναστικός Σύλλογος Κερατσινίου θα διοργανώσει αναπτυξιακούς αγώνες στίβου στη μνήμη της παλιάς αθλήτρια του συλλόγου, Νίκης Βασιλόγιαννη. Με τη διαφορά πως αυτή τη φορά οι αγώνες γίνονται από τη σκέπη της Libra Philanthropies.

Η εταιρεία που ανήκει στον Libra Group της οικογένειας Λογοθέτη και της ναυτιλιακής Lomar, με πολλές αναπτυξιακές και καινοτόμες δράσεις στηρίζει φέτος τα Βασιλογιάννεια. Στήριξη που δίνει μια διαφορετική δυναμική στους αγώνες που θα λάβουν χώρα το ερχόμενο Σάββατο 9/3/2024 στο Δημοτικό Στάδιο Κερατσινίου. Μάλιστα, η διευθύντρια επικοινωνίας του οργανισμού θα δώσει το παρόν και θα απευθύνει χαιρετισμό.

Τις προηγούμενες χρονιές στο πλαίσιο των αγώνων έγιναν και κάποιες ειδικές βραβεύσεις. Όπως ο προπονητής του Μίλτου Τεντόγλου, Γιώργος Πομάσκι και ο Παραολυμπιονίκης Αθανάσιος Γκαβέλας. Αυτή τη φορά, στους αγώνες που θα λάβουν μέρος πάνω από 250 παιδιά από δέκα συλλόγους θα τιμηθεί ο πρωταθλητής του τριπλούν, Δημήτρης Τσιάμης.

Βασιλογιάννεια

Βασιλογιάννεια: Αγώνες στίβου στη μνήμη της Νίκης Βασιλόγιαννη με τη στήριξη της Libra Philanthropy

Πηγή: Stivostime

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βασιλογιάννεια: Αγώνες στίβου στη μνήμη της Νίκης Βασιλόγιαννη με τη στήριξη της Libra Philanthropies», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.