ΣΤΙΒΟΣ

Βουδαπέστη 2023: Η Ελίνα Τζένγκο εκτός τελικού με 54,27 μ. – «Δεν προσέχω την Ελίνα! Το άγχος με έχει επηρεάσει»

Εκτός τελικού στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου έμεινε η Ελίνα Τζένγκο.
Βουδαπέστη 2023: Η Ελίνα Τζένγκο εκτός τελικού με 54,27 μ. – «Δεν προσέχω την Ελίνα! Το άγχος με έχει επηρεάσει»

Βουδαπέστη 2023: Η Ελίνα Τζένγκο δεν βρέθηκε στην κατάσταση που θα ήθελε και ολοκλήρωσε την παρουσία της στη διοργάνωση με βολή στα 54,27 μ., που δεν ήταν ικανή να την βάλει στις 12 καλύτερες του κόσμου.

Η 22χρονη ξεκίνησε τον αγώνα της με 53,70 μ., σημείωσε το 54,27 μ. στη δεύτερη της βολή κι έβγαλε άκυρη την τρίτη της προσπάθεια, που δεν ήταν όσο μεγάλη θα ήθελε.

«Η αλήθεια είναι ότι το πίστευα πάρα πολύ για αυτόν τον αγώνα. Ένιωθα έτοιμη. Οι προπονήσεις πήγαιναν καλά. Οι τελευταίες βολές που κάναμε ήταν πολύ καλές. Κλαίω γιατί μου βγαίνει η πίεση όλης της χρονιάς. Έφαγα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τα μούτρα μου. Πέρυσι μετά το Παγκόσμιο πρωτάθλημα ήρθε μια επιτυχία. Ευελπιστώ μετά από αυτή την αποτυχία να ξαναέρθει η επιτυχία. Χρειάζομαι λίγη ξεκούραση. Όχι τόσο σωματική όσο ψυχολογική. Θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για του χρόνου», τόνισε αρχικά η αθλήτρια του Γιώργου Μποτσκαριώβ.

Βουδαπέστη 2023: Η Ελίνα Τζένγκο εκτός τελικού 54,27 μ.

«Το άγχος ήταν το Νο1 πρόβλημα. Η αλήθεια είναι ότι φέτος άφησα όλη τη χρονιά το άγχος να με επηρεάσει. Σωματικά ήμουν καλά. Νομίζω ότι μετά το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και τη νίκη μου το άγχος έπιασε ταβάνι. Θα το ξεπεράσω… Το παθαίνουν αρκετοί αθλητές… Όταν παίρνουμε ένα μετάλλιο θέλουμε συνεχώς να είμαστε στην κορυφή. Αυτό δεν μπορεί να το πετύχουν όλοι. Εμένα το άγχος μου με έχει φάει. Δεν προσέχω την Ελίνα και βγαίνουν αυτά τα αποτέλεσμα», κατέληξε η 22χρονη πρωταθλήτρια.

Πηγή: stivostime.gr

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.