στίβος: Δίνουν και παίρνουν οι ακυρώσεις πρωταθλημάτων στον κλειστό

World Athletics: Η παγκόσμια ομοσπονδία στίβου δημοσίευσε το δεύτερο πλάνο για την επόμενη τετραετία με στόχο φυσικά την βελτίωση αλλά και ανάπτυξη  του στίβου. Η World Athletics δουλεύει αρκετά προκειμένου να τεθεί σε εφαρμογή το πλάνο τετραετίας του οποίου και ηγείται ο διευθύνοντας σύμβουλος της, Jon Ridjeon,. έχοντας βέβαια στο πλευρό του όλα τα μέλη του...

World Athletics: Η παγκόσμια ομοσπονδία στίβου δημοσίευσε το δεύτερο πλάνο για την επόμενη τετραετία με στόχο φυσικά την βελτίωση αλλά και ανάπτυξη  του στίβου.

Η World Athletics δουλεύει αρκετά προκειμένου να τεθεί σε εφαρμογή το πλάνο τετραετίας του οποίου και ηγείται ο διευθύνοντας σύμβουλος της, Jon Ridjeon,. έχοντας βέβαια στο πλευρό του όλα τα μέλη του εκτελεστικού συμβουλίου της W.A.  Όλα  αυτά, γίνονται βέβαια ώστε να βεβαιωθεί η παγκόσμια ομοσπονδία στίβου πως το άθλημα βρίσκεται στην σωστή κατεύθυνση.
Το τετραετές πλάνο:
– Ανάπτυξη του στίβου ώστε να μπεί στις ζωές των ανθρώπων και της κοινότητας γενικά.
– Να αποτελέσει έμπνευση με την δημιουργία παγκόσμιας εμβέλειας event και διοργανώσεων.
– Να γίνει  η World Athletics παράδειγμα καλα διοικούμενης ομοσπονδίας, παίρνοντας μεγάλες θαρραλέες  και σωστές αποφάσεις.
Οι μεγάλοι στόχοι του τετραετούς αυτού πλάνου:
–  συμμετοχές και διοργανώσεις: Διοργάνωση ακόμα περισσοτέρων event, σε σε όλα τα επίπεδα του σπορ
– Άνθρωποι: Υποστήριξη σε όλους τους ανθρώπους που διαδίνουν το άθλημα σε κάθε επίπεδο
-Φίλαθλοι: Ενθάρρυνση των φιλάθλων να δουν τους αθλητές μας να διαγωνίζονται, μαθαίνοντας τους, μέσω νέων πλατφορμών αλλά και πρωτοβουλιών.
– Συνεργασίες: Αυξηση του αριθμού των εμπορικών και μη συνεργασιών, για την παραγωγή νέων οικονομικών δραστηριοτήτων για το άθλημα.

Διαβαστε ΕΔΩ τα παντα για τον Στιβο