ΣΤΙΒΟΣ

Ζητείται η προσφορά της Αναγέννησης για 12 λεπτά ανά τσάντα στον Μαραθώνιο της Αθήνας!

Το Sportime περιμένει την προσφορά για 12 λεπτά ανά τσάντα για 10.000 δρομείς. Με προδιαγραφές 24 βαν με κούριερ, 12 ώρες αναμονή στο Μαραθώνα, ημέρα Κυριακή!

Μια παγκόσμια πρωτοτυπία, μοναδική στο είδος, μάθαμε από την Αναγέννηση και το site που την στηρίζει. Το Sportime θα περιμένει την προσφορά!
Συντάκτης: Τόλης Λελεκίδης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Μια παγκόσμια πρωτοτυπία, μοναδική στο είδος, μάθαμε από την Αναγέννηση και το site που την στηρίζει. Το Sportime θα περιμένει την προσφορά!

Περιμένουμε εναγωνίως την προσφορά της παράταξης για 12 λεπτά ανά τσάντα που θα μεταφέρει τα ρούχα των αθλητών από τον Μαραθώνα στην Αθήνα στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Ο ΣΕΓΑΣ έχει και τις… προδιαγραφές. Αυτές που κατέθεσε ο γενικός διευθυντής Σωτήρης Κυρανάκος στο Δ.Σ.: 24 βαν με τους κούριερ, να πάνε door to door, να περιμένουν 12 ώρες στο Μαραθώνα και ημέρα Κυριακή.

Όπως είπαμε, εμείς στο Sportime περιμένουμε την προσφορά. Με τα λίγα ή πολλά που ξέρουμε από τους κανόνες αγοράς, να μας βρουν τη μεταφορική εταιρεία που θα το κάνει αυτό!

Εμάς μας έχει τύχει, ένα δέμα στη λιανική να κοστίζει 3 ευρώ και καθημερινή και αν πρέπει η εταιρεία να το αναλάβει όλο για παράδοση, ανεβαίνει στα 8 με 10 ευρώ. Αν τώρα είναι αργία ή Κυριακή, η τιμή διπλασιάζεται.

Οπότε περιμένουμε την προσφορά που αναφέρει και το site της Αναγέννησης για τα 1.200 ευρώ (σ.σ. και λιγότερο λένε), δηλαδή 12 λεπτά ανά τσάντα, με τις προδιαγραφές που προαναφέραμε, για τα ρούχα 10.000 δρομέων στο Μαραθώνιο της Αθήνας. Ειδάλλως θα είναι πάλι ένα «πυροτέχνημα» λάσπης, που φυσικά έχουμε συνηθίσει. Επίσης, επειδή κάποιοι για χάριν εντυπωσιασμού μπερδεύονται. Δεν πάνε τρία φορτηγά στο Μαραθώνα γιατί δεν έχουν χώρο να στρίψουν. Γι’ αυτό χρειάζονται τα βαν. Αλλά είπαμε ή είναι άσχετοι ή προσπαθούν να εντυπωσιάσουν, για να λασπολογήσουν. Μόνο που ο «κόσμος» του στίβου και οι υγιώς σκεπτόμενοι καταλαβαίνουν.

 

 

 

Exit mobile version