ΤΕΝΙΣ

ATP Finals: Ήττα του Τσιτσιπά από τον Ναδάλ (vids)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν μπόρεσε να συνεχίσει τη νικηφόρα πορεία του στους ATP Finals του Λονδίνου, ηττήθηκε από τον Ράφαελ Ναδάλ με 7-6 (4), 4-6, 5-7 και πλέον ο Ελληνας τενίστας περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του στον αυριανό ημιτελικό. Ο Ναδάλ χρειαζόταν μόνο τη νίκη στον αγώνα που άνοιξε την τελευταία αγωνιστική στον όμιλο...

ATP Finals- Τσιτσιπάς
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν μπόρεσε να συνεχίσει τη νικηφόρα πορεία του στους ATP Finals του Λονδίνου, ηττήθηκε από τον Ράφαελ Ναδάλ με 7-6 (4), 4-6, 5-7 και πλέον ο Ελληνας τενίστας περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του στον αυριανό ημιτελικό.

Ο Ναδάλ χρειαζόταν μόνο τη νίκη στον αγώνα που άνοιξε την τελευταία αγωνιστική στον όμιλο «Αντρέ Αγκάσι». Αν ο Τσιτσιπάς έφθανε στην επικράτηση, θα ήταν από τώρα πρώτος στον όμιλο κι αύριο (16/11, 16:00) θα έβρισκε αντίπαλο στον ημιτελικό τον Ρότζερ Φέντερερ, που πέρασε από τη 2η θέση του ομίλου «Μπγιορν Μποργκ».

Ο Ισπανός τενίστας χρειάστηκε 2 ώρες και 52 λεπτά για να κάνει την ανατροπή στα σετ και να κάμψει την αντίσταση του Έλληνα πρωταθλητή.

Ο όμιλος «Αντρέ Αγκάσι» στο ATP Finals θα ολοκληρωθεί απόψε με το παιχνίδι ανάμεσα στους Αλεκσάντερ Ζβέρεφ και Ντανίλ Μεντβέντεφ (22:00). Ο Μεντβέντεφ –έχει δύο ήττες- μετά τη νίκη του Ναδάλ, πλέον δεν έχει ελπίδες πρόκρισης.

Όμως με νίκη επί του Ζβέρεφ ξεκαθαρίζει τα πράγματα. Θα υπάρξει διπλή ισοβαθμία ανάμεσα σε Ναδάλ και Τσιτσιπά στο 2-1, που θα φέρει τον Ισπανό 1ο στον όμιλο και αντίπαλο στα ημιτελικά του Φέντερερ. Ο Τσιτσιπάς σε αυτή την περίπτωση θα προκριθεί 2ος και θα παίξει αύριο (22:00) ημιτελικό με τον αυστριακό Ντομιονίκ Τιμ.

Αν στον αποψινό αγώνα νικητής βγει ο Αλεκσάντερ Ζβέρεφ, τότε εκτός συνέχειας μένει ο Ναδάλ, με τον Τσιτσιπά να περνά 1ος και τον Γερμανό 2ος.

Η βαθμολογία στον όμιλο: Ναδάλ 2-1 νίκες (4-4 σετ), Τσιτσιπάς 2-1 νίκες (5-2 σετ), Ζβέρεφ 1-1 νίκες (2-2 σετ), Μεντβέντεφ 0-2 νίκες (1-4 σετ)

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version