ΤΕΝΙΣ

ATP Finals: Στον τελικό ο Τσιτσιπάς! (vids)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε πολύ παιχνίδι κόντρα στον Ρότζερ Φέντερ και πήρε την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του ATP Finals. Ο Έλληνας τενίστας ήταν τρομερός και επικράτησε του Φέντερερ με 2-0 σετ (6-3, 6-4) σε 1:36 λεπτά και κατάφερε να προκριθεί στον μεγαλύτερο τελικό της καριέρας, στη σημαντικότερη διοργάνωση μετά τα Slams. Το βράδυ της...

ATP Finals
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε πολύ παιχνίδι κόντρα στον Ρότζερ Φέντερ και πήρε την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του ATP Finals.

Ο Έλληνας τενίστας ήταν τρομερός και επικράτησε του Φέντερερ με 2-0 σετ (6-3, 6-4) σε 1:36 λεπτά και κατάφερε να προκριθεί στον μεγαλύτερο τελικό της καριέρας, στη σημαντικότερη διοργάνωση μετά τα Slams. Το βράδυ της Κυριακής ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα βρεθεί για πρώτη φορά στον τελικό του ATP Finals.

Ο Τσιτσιπάς ήταν τρομερός σε όλο τον αγώνα και κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Ελβετού τενίστα. Μπορεί ο Φέντερερ να θεωρούνταν από όλους το μεγάλο φαβορί του αγώνα, αλλά ο Έλληνας πρωταθλητής τον άφησε εκτός τελικού!

Ο 21χρονος τενίστας περιμένει να μάθει τον αντίπαλο του στον μεγάλο τελικό ο οποίος θα προκύψει από το ζευγάρι  Σάσα Ζβέρεφ -Ντόμινικ Τιμ.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version