ΤΕΝΙΣ

Davis Cup: Νίκη ο Στέφανος και ο Πέτρος Τσιτσιπάς – Πήραν την πρόκριση κόντρα στη Ρουμανία!

Τα αδέρφια Τσιτσιπάς έδειξαν και την ανωτερότητα τους και με 2-1 σετ πήραν τη νίκη-πρόκριση κόντρα στους Ρουμάνους αντιπάλους τους.
Davis Cup: Νίκη ο Στέφανος και ο Πέτρος Τσιτσιπάς – Πήραν την πρόκριση κόντρα στη Ρουμανία!

Davis Cup: Μεγάλη ανατροπή κατάφεραν να πραγματοποιήσουν ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Πέτρος Τσιτσιπάς και χάρισαν την πρόκριση για την Ελλάδα στο World Group 1.

Η νίκη ήρθε με 2-1 σετ, ωστόσο το συνολικό 3-0 απέναντι στη Ρουμανία στο Davis Cup ήταν αυτό που σφράγισε την πρόκριση.

Η εκκίνηση δεν ήταν ιδανική για τα δύο αδέρφια, με το πρώτο σετ να είναι πολύ σκληρό και στο τέλος να καταλήγει με 7-4 στους Ρουμάνους, Κορνέα και Κόπιλ.

Ωστόσο οι Έλληνες τενίστες δε θα άφηναν το παιχνίδι να φύγει έτσι από τα χέρια τους και μόλις ανέβασαν ρυθμό, άρχισαν να… καθαρίζουν τους αντιπάλους τους.

Συγκεκριμένα, πήραν με σχετική ευκολία το δεύτερο σετ που έληξε με 6-3 ισοφαρίζοντας σε 1-1 και είχαν το τρίτο και τελευταίο για να σφραγίσουν την ανωτερότητα τους.

Και εκεί δε συνάντησαν καμία δυσκολία από τους αντιπάλους τους και τους λύγισαν τελικώς με 6-4, παίρνοντας όπως προείπαμε τη νίκη-πρόκριση.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Davis Cup: Νίκη ο Στέφανος και ο Πέτρος Τσιτσιπάς – Πήραν την πρόκριση κόντρα στη Ρουμανία!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.