ΤΕΝΙΣ

Κύργιος: Η μεγάλη μάχη με την κατάθλιψη!

Ο Νικ Κύργιος είναι γνωστός στον χώρο του παγκοσμίου τένις για το σπουδαίο ταλέντο του αλλά και την ιδιόρρυθμη συμπεριφορά του.  Σύμφωνα με τα όσα είπε στη Sunday Telegraph του Σίδνεϊ, ο Κύργιος έχει δώσει στο παρελθόν μάχη με την κατάθλιψη, η οποία προήλθε από την ενασχόλησή του με το τένις. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τσιτσιπάς: «Πόλεμος»...

Κύργιος
Κύργιος
Συντάκτης: Μαρία Καλτσίδη Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Νικ Κύργιος είναι γνωστός στον χώρο του παγκοσμίου τένις για το σπουδαίο ταλέντο του αλλά και την ιδιόρρυθμη συμπεριφορά του. 

Σύμφωνα με τα όσα είπε στη Sunday Telegraph του Σίδνεϊ, ο Κύργιος έχει δώσει στο παρελθόν μάχη με την κατάθλιψη, η οποία προήλθε από την ενασχόλησή του με το τένις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τσιτσιπάς: «Πόλεμος» κάτω από σχόλιο… καρφί για τον Τζόκοβιτς

«Όταν ζοριζόμουν, και δεν ήταν μόνο για το τένις, υπήρχαν στιγμές που ήμουν σε σοβαρή κατάθλιψη», δήλωσε ο 25χρονος τενίστας στην αυστραλιανή εφημερίδα. «Θυμάμαι να ξυπνάω στη Σανγκάη μια φορά στις 4μ.μ., να είμαι στο κρεβάτι με τις κουρτίνες κλειστές. Δεν ήθελα να δω το φως της ημέρας», είπε ο διάσημος τενίστας.

Και πρόσθεσε: «Αισθανόμουν ότι κανείς δεν ήθελε να με γνωρίσει ως άνθρωπο, απλά ήθελαν να με πλησιάσουν ως τενίστα και να με εκμεταλλευτούν. Ένιωσα ότι δεν μπορούσα να εμπιστευτώ κανέναν. Ήταν ένα μοναχικό, σκοτεινό μέρος. Και συνέβησαν πράγματα μετά από αυτό. Έχασα τη χαρά του παιχνιδιού και βγήκα εκτός ελέγχου».

Exit mobile version