ΤΕΝΙΣ

Marseille Open: Στους «4» ο Τσιτσιπάς, έτοιμος για το repeat! (vid)

O Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε με 2-0 σετ του Βάσεκ Πόσπισιλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Marseille Open, του οποίου είναι κάτοχος.

Marseille Open: Στους «4» ο Τσιτσιπάς, έτοιμος για το repeat!
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Έτοιμος να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο Τουρνουά της Μασσαλίας (ATP 250), είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Έλληνας πρωταθλητής επικράτησε εύκολα με 2-0 σετ (7-5, 6-3) του Καναδού, Βάσεκ Πόσπισιλ (Νο 98 της παγκόσμιας κατάταξης).

Στα ημιτελικά ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Αλεξάντερ Μπούμπλικ από το Καζακστάν  (Νο 55)που έκανε την έκπληξη αποκλείοντας τον Ντένις Σαποβάλοφ (Νο15) με 2-1 σετ.

Το ματς του «Τσιτσιφάστ» έχε οριστεί για την Παρασκευή (21/2)  στις 16:00 (ώρα Ελλάδας), το οποίο και θα μεταδοθεί από την Cosmote Sport 9 HD.

Όσον αφορά την αναμέτρηση με τον Πόσπισιλ, ο Στέφανος χρειάστηκε 1 ώρα και 26 λεπτά προκειμένου να επιβληθεί .
Στο πρώτο σετ, ο Τσιτσιπάς έχασε μόλις 3 πόντους από τη γραμμή του σερβίς (24/27), στο οποίο δεν κινδύνεψε καθόλου και έκανε το καθοριστικό break στο 11ο γκέιμ, για να προηγηθεί με 6-5 και να ολοκληρώσει το σετ με τον 5ο του άσο στο παιχνίδι.

Στο δεύτερο σετ ο 21χρονος Έλληνας, πέτυχε έκανε δύο συνεχόμενα break, στο 7ο (4-3) και στο 9ο γκέιμ, (6-3), ενώ και πάλι δεν απειλήθηκε στο δικό του σερβίς.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version