ΤΕΝΙΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Δεν τα κατάφερε κόντρα στη Σβιτολίνα η Μαρία Σάκκαρη!

Δεν θα καταφέρει να διεκδικήσει ένα ολυμπιακό μετάλλιο η Μαρία Σάκκαρη, που δεν ξεπέρασε το εμπόδιο της Ελίνας Σβιτολίνα.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Δεν τα κατάφερε κόντρα στη Σβιτολίνα η Μαρία Σάκκαρη!
Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Δεν θα καταφέρει να διεκδικήσει ένα ολυμπιακό μετάλλιο η Μαρία Σάκκαρη, που δεν ξεπέρασε το εμπόδιο της Ελίνα Σβιτολίνα.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Με όλες της δυνάμεις της πάλεψε η Μαρία Σάκκαρη κόντρα στην Ελίνα Σβιτολίνα, ωστόσο δεν κατάφερε να την ξεπεράσει.

Η Ελληνίδα τενίστρια μπήκε αρκετά νωθρά στον αγώνα και βρέθηκε πίσω με 4-1, ωστόσο πέτυχε σπουδαία ανατροπή στο πρώτο σετ και το κατέκτησε με 7-5.

Αυτό δεν έγινε όμως στο δεύτερο, εκεί που η Σβιτολίνα έδειξε την ανωτερότητα της και πήρε τελικώς με 6-3 το σετ, με τη Σάκκαρη να μένει μακριά από τον καλό της εαυτό.

Το ίδιο συνεχίστηκε και στο τρίτο και τελευταίο σετ. Η Μαρία Σάκκαρη προσπάθησε να πιέσει την αντίπαλο της και να περάσει μπροστά, αλλά δεν είχε αποτέλεσμα.

Η Ουκρανή ήταν καλύτερη στις λεπτομέρειες, είναι άλλωστε και Νο4 στην Παγκόσμια κατάταξη και κάνοντας το 6-4 πήρε το 3ο σετ και την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Όρθια η Εθνική Πόλο κόντρα στην παγκόσμια πρωταθλήτρια Ιταλία! (vid)

Ελληνοτουρκικά: Προκλητικός ο Μπαχτσελί: Η Κύπρος ήταν, είναι και θα είναι Τουρκική

Προκαταρκτική εξέταση στην Αλόννησο για την δολοφονία του «Κωστή» με ψαροντούφεκο

Exit mobile version