ΤΕΝΙΣ

Roland Garros: «Απαγορευτικό» σε ένα από τα διασημότερα γούρια του Ναδάλ!

Πώς οι νέες συνθήκες αναγκάζουν τον... μετρ των προλήψεων Ράφα Ναδάλ να αλλάξει τα γούρια του!
Roland Garros: «Απαγορευτικό» σε ένα από τα διασημότερα γούρια του Ναδάλ!

Roland Garros: «Βάζω δύο μπουκάλια στα πόδια μου, μπροστά από την καρέκλα μου αριστερά μου, το ένα πίσω από το άλλο, σε διαγώνια θέση από το γήπεδο. Κάποιοι το αποκαλούν δεισιδαιμονία, αλλά δεν είναι. Αν ήταν δεισιδαιμονία, γιατί να συνεχίσω να κάνω το ίδιο πράγμα όταν κερδίζω και όταν χάνω;».

Αυτά είχε δηλώσει στο παρελθόν ο σπουδαίος Ράφα Ναδάλ, ο οποίος αυτή τη φορά αναγκάζεται να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα και να πάει κόντρα στα… γούρια του.

Η συγκεκριμένη έκδοση του διάσημου τουρνουά λοιπόν έφερε ορισμένες αλλαγές. Μια εξ αυτών είναι πως μόνο οι επαγγελματίες παίκτες και οι προπονητές τους μπορούν να έχουν επίσημα πρόσβαση σε ορισμένες περιοχές.

Αυτή ωστόσο που επηρεάζει πιο άμεσα τον «Βασιλιά του χώματος» είναι η απαγόρευση της δωρεάν προσφοράς πλαστικών μπουκαλιών για την προστασία του περιβάλλοντος.

Roland Garros: Έτσι λοιπόν ο Ναδάλ θα χρειαστεί να εγκαταλείψει τα… περίφημα μπουκάλια του και να χρησιμοποιήσει αυτά που παρέχονται από τον οργανισμό.

Με αυτόν τον τρόπο η πρεμιέρα του στο Philippe Chatrier κόντρα στον Αυστραλό και Νο82 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, Τζόρνταν Τόμπσον, αποκτά ένα παραπάνω ενδιαφέρον.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.