ΤΕΝΙΣ

Σάκκαρη: Άνετη πρεμιέρα στη Ντόχα – Την περιμένουν ανοιχτοί λογαριασμοί στις 16!

Στις 16 του τουρνουά στην Ντόχα του Κατάρ προκρίθηκε η Μαρία Σάκκαρη, εκεί όπου θα συναντήσει την... γνώριμη Τζέσικα Πεγκούλα.

Στις 16 του τουρνουά στην Ντόχα του Κατάρ προκρίθηκε η Μαρία Σάκκαρη, επικρατώντας της Αν Λι. Επόμενο εμπόδιο η Πεγκούλα.
Στις 16 του τουρνουά στην Ντόχα του Κατάρ προκρίθηκε η Μαρία Σάκκαρη, επικρατώντας της Αν Λι. Επόμενο εμπόδιο η Πεγκούλα.
Συντάκτης: Βαγγέλης Λάσκαρης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Τι και αν η Μαρία Σάκκαρη είδε τον εαυτό της να «πέφτει» στην παγκόσμια κατάταξη μετά την απώλεια της κούπας στην Αγία Πετρούπολη; Η πρεμιέρα της στο 1000αρι τουρνουά της WTA στη Ντόχα ήταν εντυπωσιακή!

Η Ελληνίδα τενίστρια επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα το βράδυ της Τρίτης (22/2), πραγματοποιώντας άψογη πρεμιέρα στο τουρνουά. Το νο.6 του ταμπλό της διοργάνωσης επικράτησε της 21χρονης Αν Λι (νο.57 της παγκόσμιας κατάταξης) με 6-3, 6-3 σε 76 λεπτά και εξασφάλισε την παρουσία της στη 16άδα.

Εκεί θα συναντήσει την Νο9 του ταμπλό, Τζέσικα Πεγκούλα, η οποία σταμάτησε την πορεία της στον 4ο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν.

Να σημειωθεί πως πρόκειται για το τουρνουά στο οποίο πέρσι πραγματοποίησε την καλύτερή της πορεία, φτάνοντας μέχρι τα προημιτελικά.

 

 

 

Exit mobile version