ΤΕΝΙΣ

Σάκκαρη: «Φουριόζα» στον τρίτο γύρο του Roland Garros! (vid)

Η Μαρία Σάκκαρη με ένα νέο πολύ καλό ματς νίκησε σχετικά άνετα την πολύ μαχητική Καμίλα Ραχίμοβα με 2-0 σετ (7-6 (0), 6-2) και προκρίθηκε στον 3ο γύρο του Roland Garros για 2η φορά στην καριέρα της. Παρά το γεγονός πως η Ρωσίδα προέβαλε σθεναρή αντίσταση, τελικά η Σάκκαρη, που ήταν σαφώς ανώτερη πήρε τη...

Σάκκαρη
Σάκκαρη
Συντάκτης: Μαρία Καλτσίδη Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η Μαρία Σάκκαρη με ένα νέο πολύ καλό ματς νίκησε σχετικά άνετα την πολύ μαχητική Καμίλα Ραχίμοβα με 2-0 σετ (7-6 (0), 6-2) και προκρίθηκε στον 3ο γύρο του Roland Garros για 2η φορά στην καριέρα της.

Παρά το γεγονός πως η Ρωσίδα προέβαλε σθεναρή αντίσταση, τελικά η Σάκκαρη, που ήταν σαφώς ανώτερη πήρε τη νίκη και συνεχίζει την πορεία της στο Παρισινό Grand Slam.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, η οποία βρίσκεται στο Νο.20 του ταμπλό του Roland Garros ολοκλήρωσε το ματς με 27 winners και 31 αβίαστα λάθη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρολάν Γκαρός: Προκρίθηκε με ανατροπή ο Στέφανος Τσιτσιπάς! (vid)

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια χρειάστηκε το τάι μπρέικ για να πάρει το πρώτο σετ αφού παρά το γεγονός πως στο 5-3 σέρβιρε εκείνη δέχτηκε την ισοφάριση. Στο τάι μπρέικ, όμως τα πράγματα εξελίχθηκαν πολύ απλά για τη Σάκκαρη, η οποία έκλεισε το σετ χωρίς να χάσει ούτε έναν πόντο!

Στο δεύτερο κομμάτι του αγώνα, η 25χρονη αθλήτρια ήταν σαφώς πιο αποφασισμένη από την αρχή και δεν έδωσε δικαίωμα στη Ραχίμοβα να σκεφτεί ότι μπορεί να μπει στο ματς.

Με το σκορ στο 5-2, η Σάκκαρη έκανε νέο μπρέικ και πήρε την πρόκριση για τον τρίτο γύρο του Roland Garros.

Πλέον, στόχος της είναι η υπέρβαση!

Exit mobile version