ΤΕΝΙΣ

Σάκκαρη: Νέα μεγάλη ανατροπή, νέα μεγάλη πρόκριση! – Στους «4» του Indian Wells η Μαρία!

Στα ημιτελικά του Indian Wells η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει το Νο2 του κόσμου, την Αρίνα Σαμπαλένκα.

H Μαρία Σάκκαρη απέκλεισε και την Πέτρα Κβίτοβα (4-6, 7-5, 6-1) και προκρίθηκε στους «4» του Indian Wells όπου θα παίξει με τη Σακμπαλένκα.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Τρελαίνει κόσμο η Μαρία Σάκκαρη! Με νέα κατάθεση ψυχής η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πέτυχε νέα μεγάλη ανατροπή , αυτή τη φορά με 4-6, 7-5, 6-1, κόντρα στην Πέτρα Κβίτοβα και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Indian Wells στην Καλιφόρνια!

Πλέον το Νο 7 της παγκόσμιας κατάταξης του τένις θα αντιμετωπίσει (το Σάββατο 18/3, στις 12 τα μεσάνυχτα ώρα Ελλάδας) το Νο 2, Αρίνα Σαμπαλένκα η οποία με τη σειρά της απέκλεισε το Νο6 Κόκο Γκοφ με 6-4 και 6-0 σετ.

Η Μαρία είχε 6 άσους και το εντυπωσιακό 72.5% σε κερδισμένους πόντους στο πρώτο σερβίς, για να φτάσει και φέτος τουλάχιστον ως τα ημιτελικά της διοργάνωσης, όπου θα παίξει κόνρα στην νικήτρια του φετινού Australian Open.

Για να προκριθεί επί της Κβίτοβα η Σάκκαρη χρειάστηκε 2 ώρες και 16 λεπτά, έχοντας 6 άσους και το εντυπωσιακό 72.5% σε κερδισμένους πόντους στο πρώτο σερβίς,

Ήταν η 4η νίκη της Σάκκαρη στο συγκεκριμένο τουρνουά, στο οποίο έχανε με σετ και με break σε 3 αναμετρήσεις, ενώ αυτή τη τη φορά επέστρεψε από το 4-6 του πρώτου σετ και το 1-3 στα γκέιμ και 15-40 στο δεύτερο!

Και αφού πέτυχε τη μεγάλη ανατροπή στο 2ο σετ κι επικράτησε με 7-5 έχοντας πάει σε tie break, είχε πλέον την ψυχολογία με το μέρος της στο τρίτο. Εκεί η Σάκκαρη κυριάρχησε με 6-1, την ώρα που η Κβίτοβα κατέρρευσε.  Συγκεκριμένα η Μαρία κράτησε με love το σερβίς της στα πρώτα 2 games για το 2-1, ενώ έκανε στη συνέχεια το break και προηγήθηκε με 3-1.

Exit mobile version