ΤΕΝΙΣ

Σάκκαρη: Στους «8» του Κατάρ με «περίπατο»!

Πανηγυρική πρόκριση της Μαρίας Σάκκαρη στην προημιτελική φάση του Κατάρ Οπεν, επί της Αλεξάντροβα

Η εξαιρετική Μαρία Σάκκαρη επικράτησε εύκολα της Εκατερίνα Αλεξάντροβα με 2-0 σετ (6-3, 6-2) και προκρίθηκε στους «4» του Κατάρ Όπεν.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πολύ πιο εύκολα από το αναμενόμενο η Μαρία Σάκκαρη νίκησε την Εκατερίνα Αλεξάντροβα (6-3, 6-2) για τους «18» του Qatar Open και πλέον στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει είτε με την Καρολίν Γκαρσία (Νο5), είτε με την Καρολίνα Μούτσοβα (Νο 123) οι οποίες αγωνίζονται αργότερα.

Το πόσο άνετα κατάφερε η Σάκκαρη προκύπτει και από το γεγονός οτι χρειάστηκε μόλις 81 λεπτά για να «καθαρίσει» την 28χρονη Ρωσίδα αντίπαλό της

Στο πρώτο σετ η Αλεξάντροβα άντεξε ως το 3-3, όταν η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έσωσε ένα μπρέικ πόιντ, κρατώντας το σερβίς της σε ένα γκέιμ που διήρκεσε αρκετή ώρα, κάνοντας το 4-3.

Η ψυχολογία ήταν πλέον με το μέρος της Σάκκαρη, που έκανε στη συνέχεια εκείνη μπρέικ στην αντίπαλό της για το 5-3.  Κρατώντας μάλιστα κατόπιν και πάλι το δικό της σερβίς για το 6-3 και το 1-0 στα σετ.

Το δεύτερο σετ ήταν πολύ πιο εύκολη υπόθεση για to No7 της παγκόσμιας κατάταξης. Κι αυτό καθώς η Μαρία πέτυχε δύο σερί μπρέικ για να προηγηθεί ακόμη και με 4-0 στα γκέιμς!

Έτσι  έφτασε στο 6-2 άνετα πετυχαίνοντας την 3η σερί νίκη της επί της Εκατερίνα Αλεξάντροβα και 5η σε συνολικά έξι μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Πλέον η Μαρία Σάκκαρη περιμένει τη νικήτρια του ζευγαριού Γκαρσία (Νο3 του ταμπλό) – Μούτσοβα

Exit mobile version