ΤΕΝΙΣ

Στέφανος Τσιτσιπάς – Πάουλα Μπαντόσα: Έδωσαν τέλος στη σχέση τους!

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα.
Στέφανος Τσιτσιπάς – Πάουλα Μπαντόσα: Έδωσαν τέλος στη σχέση τους!

Τίτλους τέλους έριξαν στη σχέση τους οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Πάουλα Μπαντόσα, με την Ισπανίδα τενίστρια να γνωστοποιεί τον χωρισμό τους μέσω instagram.

Όπως έγραψε η ίδια το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα (5/5) η απόφασή τους ήταν κοινή: «μετά από ήρεμη σκέψη και πολλές όμορφες στιγμές, αποφασίσαμε να χωρίσουμε φιλικά».

H ανακοίνωση της Μπαντόσα για τον χωρισμό με τον Τσιτσιπά:

«Μετά από ήρεμη σκέψη και πολλές όμορφες στιγμές μαζί, ο Στέφανος και εγώ αποφασίσαμε να χωρίσουμε φιλικά. Έχουμε μοιραστεί ένα ταξίδι με πολλή αγάπης και μάθηση και ως φίλοι με απέραντο σεβασμό επιλέγουμε να ακολουθούμε τώρα τα δικά μας μονοπάτια.

Είμαστε ευγνώμονες για την υποστήριξη των φίλων, της οικογένειας και όλων όσοι ήταν μέρος της ιστορίας μας. Ως μετάβαση σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής μας, θα συνεχίσουμε να σας ευχόμαστε τα καλύτερα για την ιδιωτική ζωή κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και το σεβασμό σας».

Δείτε τη φωτογραφία παρακάτω:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στέφανος Τσιτσιπάς – Πάουλα Μπαντόσα: Έδωσαν τέλος στη σχέση τους!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.