ΤΕΝΙΣ

Eτοιμοι για το Davis Cup

Στο Μαυροβούνιο θα αγωνιστεί η Εθνική ανδρών του τένις, για τους αγώνες της Ζώνης Β. Στόχος της είναι η άνοδός της στην 2η κατηγορία της Ευρω-Αφρικανικής ζώνης του Davis Cup. Στην ίδια ζώνη βρίσκονται και οι Αρμενία, Κόσοβο, Λετονία, Λιχτενστάιν, Μάλτα, Μολδαβία και φυσικά το Μαυροβούνιο. Από κλήρωση θα προκύψουν οι αντίπαλοι του αντιπροσωπευτικού  μας...

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Στο Μαυροβούνιο θα αγωνιστεί η Εθνική ανδρών του τένις, για τους αγώνες της Ζώνης Β. Στόχος της είναι η άνοδός της στην 2η κατηγορία της Ευρω-Αφρικανικής ζώνης του Davis Cup.

Στην ίδια ζώνη βρίσκονται και οι Αρμενία, Κόσοβο, Λετονία, Λιχτενστάιν, Μάλτα, Μολδαβία και φυσικά το Μαυροβούνιο. Από κλήρωση θα προκύψουν οι αντίπαλοι του αντιπροσωπευτικού  μας συγκροτήματος, το οποίο πραγματοποίησε την τελευταία προπόνηση πριν την αναχώρηση, στον Αττικό Όμιλο Αντισφαίρισης Φιλοθέης.

Ο αρχηγός της ελληνικής αποστολής και προπονητής Φώτης Βαζαίος, έχει συμπεριλάβει στην ομάδα τους Μάρκο Καλοβελώνη, Γιάννη Στεργίου, Πέτρο Τσιτσιπά και Αλέξανδρο Σκορίλα.

Exit mobile version