ΤΕΝΙΣ

Τσιτσιπάς: «Αγαπημένος μου αθλητής ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!» (vid)

Λίγες ώρες, μετά τη μεγάλη του νίκη στο ATP Finals, ο Στέφανος Τσιτσιπάς, θέλησε να κάνει ένα λάιβ στο επίσημο κανάλι του στο Youtube. Εκεί ο Έλληνας πρωταθλητής, αναφέρθηκε στην πορεία που είχε, στα μελλοντικά του πλάνα και φυσικά στις διακοπές που ακολουθούν. Φυσικά δεν παρέλειψε να απαντήσεις και στις ερωτήσεις του κόσμου, που τον...

Τσιτσιπάς: «Αγαπημένος μου αθλητής ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!» (vid)
Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Λίγες ώρες, μετά τη μεγάλη του νίκη στο ATP Finals, ο Στέφανος Τσιτσιπάς, θέλησε να κάνει ένα λάιβ στο επίσημο κανάλι του στο Youtube.

Εκεί ο Έλληνας πρωταθλητής, αναφέρθηκε στην πορεία που είχε, στα μελλοντικά του πλάνα και φυσικά στις διακοπές που ακολουθούν.

Φυσικά δεν παρέλειψε να απαντήσεις και στις ερωτήσεις του κόσμου, που τον παρακολουθούσαν, ενώ οι δωρεές που έκαναν, θα δίνονταν όλες στο «Μαζί για το παιδί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ο Τσιτσιπάς θα πάρει και Grand Slam

«Δεν κοιμήθηκα καθόλου! Εντάξει δεν ισχύει αυτό απλά κοιμήθηκα πολύ αργά και έπρεπε να ξυπνήσω το πρωί για να δώσω συνέντευξη στο BBC.

Μπορείτε να δώσετε λεφτά για φιλανθρωπικό σκοπό μέσα από αυτό το Live για το “Μαζί για το παιδί”. Θα είναι πολύ καλό και τους υποστηρίζω για έναν εκπληκτικό σκοπό. Και κάθε ευρώ θα πηγαίνουν εκεί. Μου αρέσει να βοηθάει. Πόσω μάλλον για έναν τέτοιο σκοπό», είπε αρχικά.

Για το αν μπορεί να καρφώσει: «Ναι μπορώ και το έχω κάνει».

Για την αγαπημένη του σειρά:  «Το Stranger Things αλλά και το Casa de papel. Όμως το Stranger Things είναι τρομερό».

Για το αγαπημένο του παιχνίδι: «Το Grand Theft Auto και το AssasinsCreed».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version