ΤΕΝΙΣ

Τσιτσιπάς: Αγχώθηκε λίγο, αλλά προκρίθηκε στον 4ο γύρο του Miami Open (vids)

Μετά από αγώνα 2 ωρών και 10 λεπτών περίπου, ο Στέφανος Τσιτσπάς εξασφάλισε την παρουσία του στον 4ο γύρο («16») στο Open του Μαϊάμι.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε τον ΚριστιάνΓκαρίν, με 2-1 σετ (3-6, 6-4, 4-6), για να προκριθεί στο 4ο γύρο τoυ Miami Open. Επόμενος ο Κατσάνοφ.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αγχώθηκε αρκετά από τον Χιλιανό Κριστιάν Γκαρίν, Νο82 της παγκόσμιας κατάταξης, όμως τελικά ο Έλληνας πρωταθλητής επικράτησε με 2-1 σετ (3-6, 6-4, 4-6), για να προκριθεί στο 4ο γύρο («16») τoυ Miami Open. Επόμενος αντίπαλος ο 26χρονος Ρώσος Κάρεν Κατσάνοφ Νο 16 του κόσμου.

Σημείο κλειδί για τη νίκη του «Στεφ»  το 8ο γκέιμ στο τρίτο σετ (και με το σκορ 4-4 στα γκέιμς), όταν ο Τσιτσιπάς έκανε το break, οδηγώντας σε σοβαρά λάθη τον άπειρο αντίπαλό του κάνοντας το 4-5.

Στη συνέχεια έχοντας το σερβίς και μαζί και την ψυχολογία ο Έλληνας πρωταθλητής έκανε και το 4-6 καθαρίζοντας εύκολα το τελευταίο γκέιμ με 40-15.

Θυμίζουμε πως ο Στέφανος προέρχεται από τον πρόωρο αποκλεισμό στον πρώτο του αγώνα στο Indian Wells κι έτσι σήμερα (27/3) δεν έδειξε καμία διάθεση να πάθει το ίδιο και να αποκλειστικά νωρίς και από το 1000άρι τουρνουά του Μαϊάμι.

Έτσι στον τρίτη του αναμέτρηση με τον Γκαρίν,  το Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης στο τένις πέτυχε το 3Χ3, μετά τις δύο νίκες που είχε σε χωμάτινη επιφάνεια.

Οσον αφορά τον επόμενο αντίπαλό του Τσιτσιπά, τον Κατσάνοφ, ο «Στεφ» δεν έχει χάσει ποτέ στην επαγγελματική του καριέρα από τον Ρώσο έχοντας κερδίσει και τις 6 αναμετρήσεις που έχουν δώσει για το tour.

Τελευταία στα ημιτελικά του Αυστραλιανού Όπεν όπου ο Έλληνας τενίστας επικράτησε με 3-1 σετ.

 

Exit mobile version